Citace Původně odeslal Umbro
No, ja jsem zacinal na ABC, ale jak jsem vyzkousel Azureus, tak ABC slo rychle pryc. Pro zacatecnika je ok, protoze ma minimum funkci, takze je docela prehledne, ale Azureus je Azureus.

Posledni verze (2.3.0.0 i 2.3.0.2, coz je vlastne jenom bugfix release) maji jednu uzasnou funkci, a to je decentralizovana databaze uzivatelu a vestaveny tracker. Nepochopil jsem uplne presne na jakem principu to vlastne funguje, ale kazdopadne pokud spadne tracker, tak se pomoci te databaze i bez neho ta vec dotaha. A taky se pres to daji pekne obchazet weby s registraci, na kterych muzete zacit tahat az po urcite dobe, proste to taha od useru z databaze a na nejakou cekaci dobu to kasle... (ale psst, nic sem nerekl )

Jinak obecne ma azureus dost neprijemny bug, a to ze se zblazni a vytezuje procesor na 100%. A neni to jenom v kombinaci s NODem, ale i s par jinymi programy, ktere monitorujou pristup k netu (nekomu to treba delalo s netlimiterem, ale tech problemovych programu je urcite vic...) Kazdopadne existuje reseni pro NOD, a to pridat javaw.exe do exclusions v modulu IMON. (otevrit NOD Control Center -> IMON -> Setup -> Miscellaneous -> Exclusion -> Edit... a pridat tam javaw.exe - ten nadete vetsinou v Program Files/Java/jre1.x/bin/ )

Hmm, to by tak asi bylo vse...

*EDIT*

tak neni to vse... Nenechte se odradit pripadnyma problemama pri instalaci te nove verzi. Mi to teda nejdriv tuhlo, pak nefungovala ta databaze, pak mi to zacalo vytezovat procik na 100%, pritom sem mel strasnou chut vyhodit komp z okna a pak skocit za nim... No, ale kazdopadne nakonec sem vsechno vyresil, nastavil, vyladil a ted sem fakt rad, ze sem se na to nevykaslal...
no s tim decentralizovanym trackerem a databazi jsi mozna trosku vedle... me stahovani slo i kdyz spadl tracker uz se starym Azureusem.. proste ti peeri co ti zustali v liste tak s nima fungovala komunikace