Citace Původně odeslal MadCap
nie je na ozdobu to by ta muselo najprv napadnut dat dole slnecnu clonu, ktoru pri foteni bleskom fakt nepotrebujes
inak fotenie raw+jpeg ... naco ti to je? nahlady ti fotak zobrazi aj z RAWu bez JPEG a v kompe aj tak budes pracovat s rawom, takze?
Aj bez slnecnej clony tam mas ten tien, ale pri tejto fotke tam myslim ze bola aj ta clona. Inac do RAW nefotim, zatial sa ucim do JPEG Fine. Este som nedostal ani k tomu, aby som si prestudoval zakladna funkcie z manualu nie aby som sa hral s RAWkami. Ale casom planujem vyuzit tiez aj moznsoti RAW, ale zatial musim vediet vyuzit aspon stvrtinu moznosti fotaka. Apropo manual. Nemate niekto nahodou CZ (pripadne SK, HUN ) manual v nejakom normalnom PDF? Cesky jazyk mam, ale kvalita je na nic, lebo su to skenovane stranky nejakym blbim softom na konvertovanie do PDF, a madarsky co som nasiel na webe je tiez na A4 stranach. Pripadne nema moznost niekto ten manual pozicat na nejaky mesiac-dva? Pripadne aj odkupim, ale ten manual asi nikto nepreda. Ta franczustina mi fakt nesedi a anglictine na taketo urovni tiez nerozumiem.