Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: programy visi v pameti

Standardní programy visi v pameti

zacal mi tenhle problem,jedu na Widlich Xp asi rok bez formatu a asi mesic uz se trapim s vypinanim nekterych programu,po klasickem zmacknuti krizku sice zmizi ale stale visi v pameti,takze se me to pri dalsim spusteni pta jestli jej chci pustit znova atd.. nevite cim to? aktualizace jsem si udelal ale problem porad trva
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Dělej to všechny programy nebo jenom některý? .....Jinak něco takovýho mi dělá StrongDC, když ho vypnu.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    Dělej to všechny programy nebo jenom některý? .....Jinak něco takovýho mi dělá StrongDC, když ho vypnu.
    Tam je to normalni, v drtivy vetsine pripadu stacilo vymenit CVS a jelo to ok.
    War. War never changes.

Standardní

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    aano preeesne!! strongem to zaclo!! nechce se vypnout!
    a jake CVS?? pls podrobneji
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

strong DC se neukonci dokud nestahne/neodesle vsechny bloky dat = vy ho ukoncite, DC se tvari ze je vypnute ale bezi na pozadi, dokonci prenosy a pak se vypne.
    CPU AMD Athlon64 3000+ MB Gigabyte GA-K8N Ultra 9 RAM 2x512 MB GEIL HDD 250GB Seagate ST3250823AS, 320GB Seagate ST3320620NS Grafika Sapphire Radeon X800 XL Monitor LCD Samsung 193p+ Zvukovka SB L!ve 5.1 Repro Genius SW-HF 5.1 5000 Myš + Klávesnice Logitech MX3000

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Standardní

Tak ja se pridam...
    me to dela Windows Media Player 9.0 ....pokud bezi film a ja zavru program pres krizek, tak visi v pameti a znova nejde spustit, dokud ho neodstrelim. Pokud bezi film a ja ho zastavim a teprve ted dam krizek, tak se korektne ukonci. Po ciste instalaci OS je to tak mesic OK, ale pak se to zacne s.rat....napadli me kodeky, ale netusim jak to zjistit...any idea? diky.
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Standardní

Citace Původně odeslal Sigi
    strong DC se neukonci dokud nestahne/neodesle vsechny bloky dat = vy ho ukoncite, DC se tvari ze je vypnute ale bezi na pozadi, dokonci prenosy a pak se vypne.
    ne ne ne..vim co myslis. ale ne ne,proste visi a stahuje vesele jakoby byl zaply,jen nejde videt a muzu cekat treba pul dne, bude problem nekde jinde.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Citace Původně odeslal MeTaN
    Citace Původně odeslal Sigi
    ne ne ne..vim co myslis. ale ne ne,proste visi a stahuje vesele jakoby byl zaply,jen nejde videt a muzu cekat treba pul dne, bude problem nekde jinde.
    přesně, normálně běží dál, jenom není vidět
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání