No v AmiBCP jde otevrit celkem normalne, daji se aj menit ruzne hodnoty napr. default pro pameti apod...
Navic pokud jsem to pochopil dobre tak AMI BIOS a jemu podobne jsou vlastne modularni systemy. Vyrobce napr. ASUS si koupi jakysi "Build Pack" a pak pro danou desku nahaze jen jednotlive moduly a doladi jejich nastaveni... teoreticky mit svyj pack muze si pro svou desku udelat bios prakticky kdokoliv s dostatecnymi znalostmi (kdyz tedy vynechame otazku kolem ruznych pridavnych zarizenich).
Kdyby se mi v AMIBCP objevovali ruzne blbosti ci nesly menit hodnoty pak bych tomu zaheslovani veril ale takhle se mi nejak nece...
btw. v te posledni verzi AMIBCP uz jde BIOS po editu aj ulozit
Ted uz je problem jen v tom ze to co potrebuji udelat vyzaduje vetsi znalosti nez mam ja

EDIT: 2Eagle: ja ale nechci menit nasobic CPU. Me jde o zmenu NAPETI JADRA. Navic u napr. DFI to jde takze to nejakou cestou musi jit aj u ASUSu... udelam tvrdy Attack pac Asus pise ze deska UMI zmenu voltaze CPU... o tom ze by to nemelo jit u Semprona nikde nikdo nic nepise

Teoreticky bych mohl jit desku reklamovat, protoze nesplnuje vyrobcem udavane parametry