mam problem:
GeForce FX S-Video --------> S-Video TV = cervene "zrneni" objevujici se ne bile plose (ale to je mi fuk)
GeForce FX S-Video ---/redukce/---> cinch -----> cinch TV = perfektni obraz
Radeon S-Video ------> S-Video TV = cervene "zrneni" objevujici se ne bile plose (to mi neni fuk)
Radeon S-Video ---/redukce/---> cinch ----> cinch TV = cernobile (a nejde zmenit, neco jsem o tom precet, takze asi tusim proc)
jak docilit perfektniho obrazu na tom Radeonu (9200SE), kdyz nejde pouzit redukce?
btw proc to vlastne zrni kdyz je to S-Video -> S-Video ??
antenu jsem mel pri testovani odpojenou
A jeste jedna vec, pri vsech zapojenich co jsem zde uvedl, se na televizi zachvili objevi zeleny flek vlevo, pak nekdy vpravo, zachvilku zmizi, zachvilku se zas objevi atd... to se opakuje at pripojim kabel nejdriv do videa a video do TV, nebo to pripojim naprimo, takze televizi to nebude, protoze jinak video produkuje cisty obraz. Podotykam ze antenu mam odpojenou...
zkusil jsem to vyfotit http://www.jet.ic.cz/tv_flek.jpg
na fotce to vypada opravdu brutalne ale v realu to je mekci a jevi se to pouze jako flek, ty "silocary" tam videt nejsou...
/edit a ted jsem nameril napeti mezi stinenim cinche na TV a zemi 100Voltu stridavyho a 70V stejnosmernyho ?? to asi nebude normalni ne?