Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Rozdejchaj to ???

Standardní Rozdejchaj to ???

Mam sestavu viz podpis a budu menit desku...za Epox 8RDA+ (nForce2)...plus taky vyhodim Live! a budu tam mit Sound Storm.
    Na disku mam Win2000. Rozdejchaj zmenu desky? Nabootujou ?
    Nekde jsem cetl ze NT/2000/xp jsou na zmenu desky haklivy...nerad bych instaloval vse znova...

Standardní

Já bych tipoval že spíš jo - přežijou to. Není v tom prý problém pokud oba používají stejnej HAL.

Ale já bych to radši přeinastaloval.

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Standardní

Kdyz budes mit stesti, tak se to rozbehne, ale nic neni jiste dokud to nezkusis A jinac bych to radsi preinstalil, pac nevim, nevim, i kdyz si das praci s vymenou vsech ovladacu a odstranenim starych muze ti neco zustat a pak ti to neocekavane udela bum a bude po datech
    MadDogTeam - geocaching.com

Member
    Vliv
    281

Standardní

ja bych to taky preinstaloval protoze nekdy je jednodussi preinstalovat vsechno nez doinstalovavat novy ovladace na Hardware
    MSI K7T 266Pro 2, AMD Duron 1300 128MB DDR, HDD Western Digital 800JB 80GB 7200rpm 8MB cache + Maxtor 20GB 5400rpm, CD-RW Liteon LTR-40125S 40x/12x/48x, monitor 17" ADI M700

HP nx6110 neboli noťas

Standardní

Možná bych doporučoval všechny ovladače odebrat a pak to vypnout.
    Vyměnit HW a zapnout.
    Windows by si to pak měli najít všechno znova.

Tak jsem to dělal když jsem ztěhoval párkrát Windows 9x mezi úplně jinýma počítačema.
    Ale to jsem ty ovladače odebýral přes registry (všechno jsem tam vypazal) a nevím jetli by tohle Win2000 rozchodily nebo umožnily smazat.
    AMD Duron 800@800MHz | MSI K7T Turbo | 384MB SD-RAM@133 | Inno GeForce 2 MX400 200/166@200/175 | Seagate Baracuda III 40GB | Samsung 1GB | CD-ROM Nec 24x | CD-ROM Samsung 8x | Modem Well FM-56PCI-RWM | FDD Sony | BigTower EuroCase 717 | Monitor Samsung SyncMaster 950p (19\") | Klávecnice Samsug Multimediální | Myš Gedius NetScroll Optical|Tiskárnu Canon i550
    Nemate nekdo nejaky PCI IDE radic na pripojeni 2x starych HDD a 2x CD-ROM?

Standardní

Párkrát se mi už stalo, že W2k a XP nerozdejchali jen přehození karet v PCI
    - Abit ST6 i815EP-B - Celeron Tualatin 1.1 @ 1.43 GHz; SL5ZE Philippines - Cu heatsink TT V7+ & homemade plexi reduction & CoolerMaster TLF-R82 - Leadtek A250LE GeForce4Ti4200 64MB DDR;250/513 @ 300/605 - SDRAM 256MB Hynix + 256MB Neo - Kouwell 571B - WD Caviar 160GB - Seagate BarracudaIV 80GB - Creative SB Live!5.1 - DVD-ROM Asus - DVD-RW Pioneer DVR-109 - CD-RW Asus 1610A - Logitech MX500 - FireWire Kouwell 582V2
    - iiyama HM704UTc - Chill Innovation 510W - Frontier Technology Bigtower plexi modified

Standardní

Citace Původně odeslal Laďan
    Párkrát se mi už stalo, že W2k a XP nerozdejchali jen přehození karet v PCI
    Mně XP nerozdejchaly výměnu zkoro totožné desky
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní

he tak to jste měly diwný HW...na to co mám já za HW NT4ky přežily změnu z Celerona na Durona...
    doporučil bych si udělat nowý HW profil, ten pokud možno co nejwíc očesat, a pak z něj nabootowat přímo na nowý desce, ony se tam pak ty owladače wemou ty spráwný...
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

diky za rady...na odinstalovami starejch ovladacu jsem nemel cas, mel jsem nabidku 5000kc za muj procak + desku, to se neodmita...tak jsem to prodal, nez by si to ten dotycny rozmyslel
    zitra vecer dam vedet, pokud vse dopadne gootish

Standardní

no menil jsem KT333 za KT400 a v pohode..kdyz menis za podobny cipset
    tak je vetsi sance ze to pujde,ale taky jsem menil z intela na VIa a to bylo hotovo...W2K jsou hodne citlive na HW a je lepsi reinstal mas jistotu ze to bude OK
    AMD Athlon XP 2000+@1837Mhz(12.5x147)hrozna O/C sunka,
    Soltek 75FRN2-L,256MB RAM 333 Mhz,40GB HDD,nejaka provizorni grafika....

Standardní

takze vysledek ?ocekavany (alespon pro me...)
    INACCESIBLE_BOOT_DEVICE....

myslim ze kdyby nebyla chyba v tom zas*anym bootovani, tak ty drivery bych prehodil...a nepamatuju si zpameti jak to opravit, takze reinstall

Standardní

sakra, uz je asi pozde, ale jak na to vyzrat (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE) je popsano tady: http://www.cdr.cz/a/postupy/postup/3687
    snad to nekomu pomuze...

Standardní

Citace Původně odeslal Bolek
    sakra, uz je asi pozde, ale jak na to vyzrat (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE) je popsano tady: http://www.cdr.cz/a/postupy/postup/3687
    snad to nekomu pomuze...
    ja vim ze je to tam napsany, cetl jsem to asi pred mesicem, jenomze kdo si to ma pamatovat, jak se to dela ?
    alespon me to donutilo k ciste instalaci....

Standardní

no jo, vsechno spatny je k necemu dobry...
    BTW, ja bych tu cistou instalaci taky mel udelat, uz se ji branim pres rok, upgradoval jsem WinME... , takze obcas se mi to chova "divne"

Standardní

Citace Původně odeslal Airwolf
    he tak to jste měly diwný HW...na to co mám já za HW NT4ky přežily změnu z Celerona na Durona...
    doporučil bych si udělat nowý HW profil, ten pokud možno co nejwíc očesat, a pak z něj nabootowat přímo na nowý desce, ony se tam pak ty owladače wemou ty spráwný...
    Taky jsem to nepochopil Dodneška nevim čim to bylo....Ani to už neřešim.....
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní Re: Rozdejchaj to ???

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    Mam sestavu viz podpis a budu menit desku...za Epox 8RDA+ (nForce2)...plus taky vyhodim Live! a budu tam mit Sound Storm.
    Nekde jsem cetl ze NT/2000/xp jsou na zmenu desky haklivy...nerad bych instaloval vse znova...
    TO JE LEN NA STASTI...mne napr vymenu dosky nerozchodili ani win 2k, ani win xp...ale Mandrake 9 isiel ako hodinky

Standardní Re: Rozdejchaj to ???

Citace Původně odeslal Odar
    Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    TO JE LEN NA STASTI...mne napr vymenu dosky nerozchodili ani win 2k, ani win xp...ale Mandrake 9 isiel ako hodinky
    njn....Linux...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání