Citace Původně odeslal Rainbow
1,5V vetva sa ma volat VTT. Pre Tualatin je 1,25V, pre starsie CPU 1,5V - takze to je dobre.
Ale to napatie CPU je divne - vyzera to ako keby bol zly ten riadiaci chip napajania (keby bol zly mosfet, tak by to asi neslo vobec). Skus to s niecim slabsim - tak Celeron 600.
Tak diky. Napeti je v poradku. Vcera jsem mel vedle sebe vyrovnany 4 CPUcka a vsechny 1GHz akorat nektery Tualatin a nektery celeron a nebo Coppermine. No a tri z nich mely 1.75 a jedno 1,475 a ja nejak prehlidl ty 4 desetiny. Jinak jsem zjistil, ze chyba nebyla na strane desky ale spis na strane GK. Zatim to nevim 100%. Pro jistotu jsem jeste vymenil 2 expanzni kondiky z 2g2 10V na 2G2 16V a vsechny jsem jeste jednou tuknul na 470°C misto 430°C, vypnul modem a zvukovku na desce a od te chvile to jede akorat s CPU P3 1GHz FSB 133MHz. Za chvili zkusim jak se to bude chovat pro zvyseni FSB v Prime a potom zkusim zapinat jednotlivy integovany veci.

Ale diky za to vysvetleni chovani vetve 1,5V. Vim, ze to ma primou souvislost s napetim CPU a tak jsem se tim jen utvrdil, ze je na CPU podpeti (chovani by tomu zhruba odpovidalo...)