Pekny prehlad na jednom mieste. Pekne od vyrobcu, ze to robi aj verziu PCI. Osobne si myslim, ze ak to bude samostatna karta tak sa to asi nebude predavat na miliony. Na druhej strane ak to daju napr. na graficku kartu tak ju to moze predrazit. Ten kto vrazi $400 do VGA tak neviem ci bude chciet vrazit dalsich povedzme $200 za takuto vecicku, ale mozno ak to dobre marketingovo "schovane" tak to pojde. Ale ten kto da za vga do $200 tak si to asi nekupi. Niekde som videl nazor, zeby bolo dobre aby tieto nove funkcnosti vedeli bezat aj cez cpu/vga - to by bola mozno zaujimava cesta, pretoze keby sme videli ako nam to cez cpu/vga seka tak by nas to donutilo ist do toho. Kym som mal tseng et6000 tak som bol spokojny ale ked som videl u znameho nejaku s3 s 3d akceleratorom (2 MB vram) tak uz som isiel do voodoo1 (do vtedy mi nechybala).
Ale nejak sa mi to cele prestava pacit. Snazia sa stale o to aby to vyzeralo lepsie, grafika, fyzika atd. ale vytraca sa tam zakladna myslienka zabavit sa ako kedysi. Hratelnost hier na PC nechutne klesa (cest vynimkam) ale cena systemu, ktory nove veci utiahne rapidne stupa. Nidky som nebol zastanca konzol ale zacinam byt. Aj ked aj tam sa da dost zaplatit ak niekomu nestaci konzola+tv ale musi mat poriadne repraky alebo neskor pre ps3/xbox360 aj hdtv (pri tych novych konzolach to bude na obyc. tv asi skoda). Asi skoncim u nejakej tichej konzoly a pc nebudem mat na hranie ale zas nebude hucat ako vysavac (nie kazdy chce vodnika) a nebude zrat ako rychlovarna kanvica.
==
edit: http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=1
a ked tak nad tym rozmyslam cim dalej viac tak taka samostatna karta mozno bude super vec! upgrade celeho systemu jednou kartou

Odpověď s citací