nn, upominka doporucene neprisla, takze by mi to asi nedokazali, problem je, ze muj otec je zaroven muj jmenovec jeste na jedne a te same adrese, a jelikoz se soudi s par kretenama tak nemohl ani tusit ze to je pro me a podepsal prevzeti.Původně odeslal sofokless
Jizdenku z ty doby nemam ikdyz jsem ji mel (3mesicni). Byl jsem tam samozrejme sam kdyz bylo zavreno.
2Jezevec: ono prave to ze jsem mel koupenej ticket mi rikalo ze nema cenu hrat divadla, 50kč proste preziju. a ono je to ted 5k - s poctivosti nejdriv pojdes![]()
btw nejvetsi absurdum je, ze za dpp jsem dal cca 18 - 20 tisíc co tem vyderacum platim za kupony. 2x jsem nemel (jednou zapomel koupit protoze jsem mel poprve casovej a ne mesicni takze jsem si neuvedomil ze se kupuje v pulce mesice a podruhy tohle) a uz takova suma. BTW, jak jsem to nemel poprve, to byl dalsi zmrd, mi to napalil a rekl mi, ze kdyz to pojedu zaplatit ze mam tu pokutu ukazat a ze nemusim kupovat listek. Tak jsem jel na bojiste a v metru me capl podruhy to byl slovnik vam rikam. Vylezu a jeste po me chteli na charitu jsem myslel ze zesilim.

Odpověď s citací