Citace Původně odeslal sofokless
Citace Původně odeslal Jezevec
Zasadni blbost byla, ze ses nechal chytit .
Ted bys moh argumentovat mozna tak, ze ti neprisla ani zadna upominka (pokud to neprislo predtim doporucene)
Takovéhle věci chodí doporučeně a adresát je stvrzuje při převzetí svým podpisem... Nemá cenu zdržovat nevyhnutelné...
nenávidím doručování těhle blbostí...
nn, upominka doporucene neprisla, takze by mi to asi nedokazali, problem je, ze muj otec je zaroven muj jmenovec jeste na jedne a te same adrese, a jelikoz se soudi s par kretenama tak nemohl ani tusit ze to je pro me a podepsal prevzeti.
Jizdenku z ty doby nemam ikdyz jsem ji mel (3mesicni ). Byl jsem tam samozrejme sam kdyz bylo zavreno.

2Jezevec: ono prave to ze jsem mel koupenej ticket mi rikalo ze nema cenu hrat divadla, 50kč proste preziju. a ono je to ted 5k - s poctivosti nejdriv pojdes

btw nejvetsi absurdum je, ze za dpp jsem dal cca 18 - 20 tisíc co tem vyderacum platim za kupony. 2x jsem nemel (jednou zapomel koupit protoze jsem mel poprve casovej a ne mesicni takze jsem si neuvedomil ze se kupuje v pulce mesice a podruhy tohle) a uz takova suma. BTW, jak jsem to nemel poprve, to byl dalsi zmrd, mi to napalil a rekl mi, ze kdyz to pojedu zaplatit ze mam tu pokutu ukazat a ze nemusim kupovat listek. Tak jsem jel na bojiste a v metru me capl podruhy to byl slovnik vam rikam. Vylezu a jeste po me chteli na charitu jsem myslel ze zesilim.