Hmm z toho co jsem vyčetl z článku tak se nejedná o R500 alebrž o R600 a navíc speciálně upravený pro Xbox. ... Dokazuje to ta speciální paměť pro antialiasing což by u PC nešlo. Navíc PC používá mnoho rozlišení a ne jen jedno jako u TV a proto si může karta dovolit takové "optimalizace". Taky mě zarazila to zaměření na WGF 2.0 ... nemělo by to být zaměřeno na 1.0? Celej ten článek je nějakej divnej. Netušil jsem že by měl vyjít Xbox360 až za rok a navíc s R600 ... nějak to spletli ne?

Taky mě dost zarazilo tohle:

Now that we've delved into the shaders a bit, we should take a step back and look at the bigger picture. The Xbox 360 GPU not only packs a lot of shader power, but it's also the central hub in the Xbox 360 system, acting as the main memory controller as well as the GPU. The Xbox 360 has 512MB of GDDR3 memory onboard running at 700MHz, with a 128-bit interface to ATI's memory controller. The ATI GPU, in turn, has a very low latency path to the Xbox 360's three IBM CPU cores. This link has about 25GB/s of bandwidth. Feldstein said the graphics portion of the chip has something of a crossbar arrangement for getting to memory, but he didn't know whether the CPU uses a similar scheme.
512 MB ram na 128 bitovém rozhraní? To je vtip ne? A to jak dosahují těch 25GB/s bandwith mi taky nejde do hlavy...

Buť si tu někdo dělá srandu, nebo plete pátý přes devátý.