Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: G550 - cerny pruh v graf. aplikacich

Standardní G550 - cerny pruh v graf. aplikacich

Mam G550, normalne v Corelu, Photoshopu mi vyhazuje po kratke dobe cerny pruh.
    Ve Windows to samozrejme nedela. Mam tam W98/256MB Ram 1Ghz Tualatin a ovladace 6.71.011. Ten Matrox tam byl danej bez preinstalace.
    Je mozny ze by to bylo systemem?? Nejsou to nahodou pameti v pr.eli??

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

to j ehodne divne kdyz vemu ze ty aplikace bezi pod tema widlema a treba v pruzkumniku ti to nedela
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

Normalni to neni. Zkus to vyfotit a hodit sem obrazek nedovedu si to predstavit, mel sem G400,450,550 a zadna to nedelala

Standardní

Pokusim se, ono to obcas vytuhne ale obcas to jede..

Standardní

Tak jsem to tipnul na ponekolikaty
    [/b][/img]

Standardní

Tak to by podla mna bolo na reklamaciu...
    zostava1 - zostava2 - zostava3 - zostava4
    TD2: You lunatic! There are women and children out there you could\'ve killed.

Standardní

Tohle vypadá na problém s pamětí. Měl jsem podobný obrázek na ATI RAGE. V servisu mi řekli že mám smůlu , je to nějaká paměťová banka ale spravit to nejde protože je to připájený. Tak jsem ji vyhodil , protože široko daleko v Česku není ruka která by dokázala odfouknout cín dusíkem . Ale pak ty problémy jakou tam dát paměť a vůbec ... Ten Matrox, co ho mám teď je zlatej, i televize mi na něm běží...

Když je to G550-ka, tak si zkus stáhnout z www.matrox.com poslední ovladače pro tvůj systém, to co máš v počítači úplně odinstaluj (případně použij utilitu od Matroxe) a znovu ovladače nainstaluj. Pokud se to objeví znovu, tak máš nějakej blbej kus (třeba se ti přehřívá, co já vím, starý Tsengy tím trpěly, u nich se obraz rozpadal) tak zkus stáhnout od Matroxe z http://www.matrox.com/mga/support/dr.../ftp_util2.cfmhardware diagnostic utility no a uvidíš...
    Jaro

Standardní

Na www.matrox.com se objevil nový soubor BIOS 257 pro G5xx a G4xx (a možná i jiné).
    Jaro

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

bohuzel objevil ale jen se zmenil averze baliku a bios tam je porad ten sami
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Ok, zkusim nejdriv BIOS, ovladace a nasledovne reklamaci kdyby predchozi krok nevysel..
    Kazdopadne podam jeste info..

Standardní

Hmm, máš pravdu, BIOS pro G550-ku je pořád stejný (stačilo spustit PBiosWin.exe a ten hned řekl, že BIOS je stejný). Alespoň by mohli napsat pro co to je a co se tam změnilo .
    Jaro

Standardní

No ja by som najskor skusil Matrox Hardware diagnostic utility - nuz a ked ta nevyhodi chybu az potom by som skusal tie ostatne veci...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání