Citace Původně odeslal makaweli
Da sa na Orion Trekker upevnit aj stativ ? Alebo ako ho budes nosit ak niekam pojdes ? V ruke ?
Priamo na stativ nie je nejaky upevnovaci bod, ale vyrisit sa to da. Na rednej strane co je ciefna guma, pod to by sa nejake poprugy daju podtiahnut, ale viac ako kilovy stativ by som na to nedaval. Zatial ma iny sposob upevnenia stativu nenapadol, ale ani to moc neriesim, lebo k Velbonom sa dodava puzdrok, ktore mozes nosit prehodene cez rameno. Inac medzitym mi som si kupil aj ten dialkovy ovladac (extra mrnavy), USB2.0 radic a citacku flash kariet a to najlepsie: pred 10 min mi doviezli blesk Na to ze som ho objednaval o dnes v noci pred jednou a zaplatil poobede okolo jednej, je to slusne nie? Jedine co zabudli dodat je manual cestine/slovencine, ale hned som im volal, a slubili ze zajtra poslu postou. Ten blesk vyzera viac nez slusne. Dostal som k nemu aj nozicky, takze uz je upevneny na stative Chyba uz iba fotak zo sklom, CF karta (ta by mala byt zajtra alebo pozajtra), a baterie s nabijackou pre blesk.