Tvůj příspěvek je lehce mimo misku. To srovnání rozdílů jsem dělal 3.5. na pctuning fóru a jde skutečně o rozdíl lanparty a non lanparty mobos postavených na chipu nF4.Původně odeslal MadCap
Následující pan Cujo opsal správně:"Rozdíl mezi LP UT NF4 D a NF4 DAGF bude ve výbavě a možnostech BIOSu.............. DFI desky s NF4 chipsetem, Karajan modul s 8 kanálovou zvukovkou."
Dále uvedl výňatky ze Smithovy recenze i s chybou, na kterou jsem autora upozornil: "co se týče děliček, pro paměti tak tam má 100,133,150,166,200. LanParty mají navíc 180." Čili once more for blind eyes ( pctuning"DFI nF4-DAGF-co vy na ni?" 1.strana,4.příspěvek odzdola): ..(u DAFG).." kromě 180MHz, chybí ještě možnosti 120 a 140MHz."
----------------------------------------------------------------------------------
Nejsem rejpal, ale když někdo neumí ani opisovat, tak mě to dost irituje (nebo spíš SE*E !!). Nehledě na to, že většina lidí chodí na obě fóra a je zbytečné informace (navíc opsané(navíc blbě)), v českém jazyce uveřejňovat duplicitně. Něco jiného by,Cujo, bylo, kdybys vložil nějaký překlad ze zahraničního webu.