Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: opalena sapphire r9500 nonpro

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní opalena sapphire r9500 nonpro

no stala sa mi taka vec, karta v pohode zapichnuta v agp, zrazu z redukcie 4pin molex --> disketovka (konektor do grafiky) vypadol zlty a cierny drot pri zltom, z karty sa zacal valit cierny dym a smrad, zdroj som vytrhol z elektriny. po skumani som zistil ze je odpalena suciaska na z druhej strany od jadra, oproti konektorom. je to taka tlsta smd suciastka podobna rezistoru, len by som rad vedel keby niekto mal taku kartu jake oznacenie je na tej suciastke, lebo moja je cierna taze nic nezistim. karta je sapphire radeon 9500 128mb/bit non pro. pcb je take cierne, pamete po oboch stranach v rade, nie do L
    IBM r51 + 1/2 Solaris + 1/2 M$

Standardní Re: opalena sapphire r9500 nonpro

Citace Původně odeslal Jararak
    no stala sa mi taka vec, karta v pohode zapichnuta v agp, zrazu z redukcie 4pin molex --> disketovka (konektor do grafiky) vypadol zlty a cierny drot pri zltom, z karty sa zacal valit cierny dym a smrad, zdroj som vytrhol z elektriny. po skumani som zistil ze je odpalena suciaska na z druhej strany od jadra, oproti konektorom. je to taka tlsta smd suciastka podobna rezistoru, len by som rad vedel keby niekto mal taku kartu jake oznacenie je na tej suciastke, lebo moja je cierna taze nic nezistim. karta je sapphire radeon 9500 128mb/bit non pro. pcb je take cierne, pamete po oboch stranach v rade, nie do L
    hezke.. alespon to vyfot ne
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

nemam fotak, zajtra zicam od kamosa, inac mam v sufiliku r 9550 co pred 2 mesiacmi som odlomil jadro, proste mam stastie na radeony, aspon 95xx seriu, musim ist vyssie
    IBM r51 + 1/2 Solaris + 1/2 M$

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání