a jake pouzivate boisy? nejak jsme tam nacpa l nejnovejsi officail a z dlouhodobe pouzivaneho 306*8,5 a pametech nastavenych na 150( nepamatuj se ten pocmer CCA vsak 460DDR a napetich 1,6V procak a 2,8V pameti jsme musel jit az na 282*9 pri 1,6V a pameti 2,8V frekvence procaku nenji az tolik nizsi, ale pameti uz vic nedam! cim to? pritom predtim mi ten mem test 86+ projel treba 4X zasebou a pohoda a ted... to pri najizdeni samovolne restart... premyslel jsem nad biosem upravenym oscaremWU ty odkazy na DFI 4um..(http://www.dfi-street.com/forum/show...9&page=1&pp=15) jen si nejsem jisty ktery bios pouzit na moje pameti a jestli vubec to muzu davat na moji NF4 SLi-DR
EDIT: tak jsme to tam prasknul a docela bomba.. jen me zajima par veci... k cemu je dobra polozka D RAM +.03V if it's not 3,2V (enable\disable) (tedy pokud jsem vysledoval spravne pridava to akorat 0,03V pametem? nebo jeste neco)
jo a taky jak mate nastavenou polozku CPC (command) ja , poku ji vypnu klesne mi write propustnost o cca 700MBps pokud ji ovsem zapnu prime mi behem par vterin vypise chybu jinak se to ale tvari stabilne vite nekdo co s tim?