Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: SL-Kt600-R a pameti DDR400

Standardní SL-Kt600-R a pameti DDR400

Chtel bych upgradovat na procesor s 400MHz FSB a budu tedy potrebovat i pameti DDR400. V manualu u mb se pise ze podporuje *400/333/266 pameti a nevim co ta hvezdicka znamena, navic na obrazku mb se uvadi jakoby u jednoho slotu DDR400 conditionaly supported. A tak by mne zajimalo zda mi v tomhle boardu bude chodit 2x512MB na 400MHz. A pripadne jake pameti od jakeho vyrobce byste mi do teto desky doporucili. Co rikate na Kingmax 433Mhz CL2.5?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

takze predne

ta hvezdicka znamena nejspise to, ze nekde v textu o tom byla zminka a toto je odkaz

jinak v manualu musi byt napsano, kolik maximalne podporuje pameti celkove a na jeden slot. urcite ti pojedou 2x512M. v tom nevidim problem.

to conditionaly supported je tusim informace o tom, ze chipset bez problemu zvlada 2xddr400. u 3xddr400 uz to neni zarucene, ze to nebude blbnout.

a co do tech kingmaxu > nerekl bych, ze to vyuzijes, ale budiz. jinak na tuhle otazku tu mame nakupni poradnu..

zkus take vyhledavani. sice si nejsem uplne jist, jestli tu solteka nekdo resil, ale neco tu urcite bude.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání