Myslim ze pameti by mely 200FSB zvladat s prehledem obzvlast ty MUSHKINY. Spis bych typnul na procak, ze ma malo stavy. Ja mel predtim taky tu samou sestavu. Kdyz jsem chtel jet 3200+, tak sem musel dat ze zacatku 1,725V a po cca roce uz sem mu musel davat 1,75V, aby jel stabilne.
Navic 8RDA+ ma problem, ze nema 12V pridavny konektor,takze pokud potrebujes procak krmit vic jak cca 1,65V, tak ti za chvili zcerna na napajecim konektoru 5V vetev, zoxiduje konektor a 5V stava bude postupne klesat az do te doby, nez to bude totalne nestabilni. Mam s tim spatnou zkusenost, taky mi pote vytekly kondiky kolem soketu a nejsem sam, 4 dalsi kamosi maji stejny problem vcetne toho napajeciho konektoru. Doporucuju jet na 2500+ a krmit procak co nejmin (me jel 1,55V). (Barton je nejvetsi zrout pro socket A asi vubec).
Jinak casovani pameti: jak je vseobecne znamo u nForce2 je takovy maly paradox,ze je nejlip nastavit casovani 11 x x x, kde x je nejmensi cislo, kolik snesou pameti. Je to fakt paradox,ale u 11 maji pameti nejvetsi propustnost.
P.S.: Kdyz jedou pameti na 195MhZ, tak nejedou na DDR333, ale na 2x195, coz je skoro DDR 400.