Citace Původně odeslal ja.viper
Spis to je darek od AMD pro sve verne a milujici oddane fanousky kdo jiny ti proda 2500 GHz CPu za 2000,-
Já mám na věc trošku jiný názor. To, co nám naservírovalo AMD v podobě TBredů revize B má podle mě dva aspekty. 1 - vesměs se jedná o procesory, které měly být XP2400+ Neprošly ale testem AMD pro defaultní voltáž. Takže co s těmito procesory. Vyhodit - nesmysl. Můj názor je ten, že část jich skončila s vyšším XP ratingem jako 1800+ 2000+ nebo 2100+ U druhé časti AMD provedlo stejný krok, jako Intel u svých populárních modelů P4/1,6A a P4/1,8A Marketingový tah, kdy se procesory záměrně označí nízkým modelovým číslem, i když se ví, že zvládnou podstatně vyšší frekvenci. Díky tomuto kroku lze získat značnou část trhu, která je nadšená perfektní přetaktovávatelností a získání velikého výkonu "za hubičku". Tím to ale nekončí, protože takto získaní zákazníci budou většinou ochotní v budoucnosti sáhnout po vyšším modelu za podstatně vyšší částku. Takže se dá zjednodušeně říci, že v tomto případě je to od AMD příprava trhu pro časy budoucí.