Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: jak sem si zabil disk

Standardní jak sem si zabil disk

jednoho krasneho patecniho odpoledne jsem chtel v jednom starem kompu nake stare komponenty a co se mi nestalo... na molex kde bylo prehozene 5v a 12v (kvuli vetraku) jsem omylem pripojil hdd (protoze ja dement sem si na nej nedal cedulku)... zapnu komp asi tak na 2 sec se rozjel a pak ticho... myslel sem ze me trefi... no nakonec jsem prisel na to co se stalo

znamena to ze je cely disk v pr* a muzu si ho rozebrat? nebo se s tim da jeste neco delat? hadam ze asi odesla elektronika...
    Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ano. da se s tim zatloukat hrebiky. take bych rekl, ze to muzes pouzit jako panvicku ci jako cihlu...

no rekl bych, ze si tim odpalil nejen venkovni, ale i vnitrni elektroniku vcetne motorku. takze...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no ten disk byl nastesti uz docela starej a tak do pul nebo do roka by asi odesel sam a vetsina dat je zalohovanejch... takze to neni uplna katastrofa ale musim si na sebe dat pozor aspon muzu koupit vetsi
    EDIT: je mozny ze ten disk sebou vzal i dalsi veci? (napr. radic)

ten komp se totiz zacal chovat divne (zatim to nebudu rozvadet)
    Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Me se nezda, ze by to odpalilo i vnitrek... Presne tohle jsem udelal take a odpalila se na disku jenom nejaka sragorka u konektoru na molex, kterou jsem premostil dratem a jede to dal. A u novejch disku na zalohu stacila vymena vnejsi elektroniky.

Ale postavit si dum z nefunkcnich disku by nemuselo vypadat spatne

Edit: muzu postnout fotku te "opravy"

Standardní

Citace Původně odeslal frogale
    Edit: muzu postnout fotku te "opravy"
    jj postni uz se nemuzu dockat

EDIT: uz sem chtel kupovat novy disk tak doufam ze tu opravu zvladnu a ze to pojede... usetrim 1555

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání