Citace Původně odeslal kamil
Stejné měřítko jo to, že je to na negativu, popřípadě na chipu stejně veliké...

Pokud vnímáš změnu perspektivu jako změnu měřítka, a změnu ohniska pouze jako prostředek pro změnu meřítka, potom už opravdu nezbyde konstatovat, že fotografem je dnes každý, kdo má ďuru do řiti...

Tebou navštěvovaný foto kroužek byl asi více ideologickou přípravou pro správný vývoj jedince, než přípravou na odbornou praxi. Za to ty ale nemůžeš, byta zkrátka taková doba....
Vůbec nerozumíš tomu, co tu píšu a ještě klidně reprodukuješ moje slova v úplně jiném významu - možná by sis měl něco nastudovat a nafotit, než tu začneš šířit svá "moudra" a trapné kecy!!! Svou kvalifikaci k odbornému dialogu jsi tu zatím ani nesdělil, ani nepředvedl...

Sorry, ale končím diskusi s Tebou až do doby, než budeš schopen aspoň trochu inteligentně komunikovat a argumentovat! Plácáš tu blbosti a ještě mi je pak vkládáš do úst - pokud jsi tak zkušený fotograf a člověk, jak se snažíš vypadat, měl by ses za to přinejmenším stydět!!!

Btw, pokud mě chceš přesvědčit, najdi mi, kde jsem v diskusi předtím napsal to, co jsem v Tvém postu vyznačil tučně...