Citace Původně odeslal DRACUL
tak len dufam ze sa to zlepsi. u mna funguje edge len 2 tyzdne takze je dost mozne ze to technici doladia. dufam. skusim tu nokiu a ozvem sa. DIK!
Jak rikam, je to (jak se ve vetsine odbornych textech pise ) "nadstavba" GPRS, ovsem u vetsiny operatoru na tuhle zmenu je nutno predelat ustredny i BTS a nekde to staci jen novym softwarem, nekde je nutny i novy hardware, takze to chce chvili casu.
Tahle technologie skutecne funguje jen na malo mistech na svete, ja jsem rad, ze je to taky u nas/u vas
A Nokii vyzkousej, po strance "datovani" pres GPRS/EDGE je to s firmwarem 5.35 maximalne stabilni (mam to cca. mesic), coz se obecne o mobilnich telefonech Nokia bohuzel rici neda i proto mne to prijemne prekvapilo
A pozor na ostatni typy EDGE Nokii, mimo 6230/6230i, 6630, 9300, 9500, jen tyhle vyjmenovane (jestli jsem na nejakej typ zapomnel, tak sorry, delaj je jak na bezicim pasu ) maji GPRS/EDGE class 10/10 tedy 4+2 (4+1) timesloty, dokazou vyuzit maximalni rychlost site. Ostatni modely umi maximalne 2+1, nebo 3+1, jsou tedy pomalejsi, ciste jako modem mene vhodny v pripade nakupu