Citace Původně odeslal Dibo
Citace Původně odeslal ricixxx
Kua chlapi neplaste ja som doposial celkej spokojenej parchant s mojou MB dufam ze neumrie tak skoro, aj ked na 2hej strane zachvilu pride A64
Po zkusenostech s Epoxem me napada akorat otazka, jestli Epox u MB pro A64 neco zlepsi, naladovejsi desku jsem v kompu jeste nemel.
No ono (kdyz mluvime o chcipajich kondicich nebo jinejch soucastkach - jinak Epox dela po strance funkce, stability, layoutu, moznosti nastaveni slusny desky), tak jde spis o to, jake v te one serii desek vyrobce pouzije prave vykonove soucastky, (z ktery casti ciny, taiwanu a buhviodkud zrovna je dodavka).
Jinak kvalita desek jde dle myho jakoby "po vlnach", ten onen model se povede napr Abitu, jinak rada (chipset, socket) zase Epoxu, pak treba DFI, Asusu, atd atd. Horsi je ze i povedenej model muze bejt po uvedeni na trh skvelej svym vykonem, nastavenim stabilitou, ale na problemy razu prave treba odchazejicich kondiku nebo neceho jinyho se prijde az casem (opotrebenim a namahanim desky), pak je treba pro moje ucely houby platny, ze je deska maximalne rychla, s maximalnim mnozstvim integrovanejch funkci, kdyz mi po pul roce provozu chcipe, je diky problemovejm soucastkam nestabilni atd.
Ale na to se vetsinou prichazi az po case, kdy si desku diky ostatnim skvelym parametrum koupi pulka naroda