@tominek: s tema usima je to trochu slozitejsi (aby nebyly vide srouby) ale na to je jeste cas. soupacky bych taky nezatracoval, je to zajimavy a ucelny reseni, very good. dualpower by se taky mohl hodit, jde o to kolika lidem a aby z toho nevznikl obr like stacker - taky nevim jak by se to veslo do tech 2k.
@bukva: ty ankety by to chtelo jinak se moc nepohnem - snad nebude problem udelat www s vic anketama. tray na mb a zdroj neni problem udelat. kdyz uz jsme u toho mista tak asi nebude problem udelat misto na hdd pokud se budou davat do 5a1/4" slotu nebo pokud by se nemusely ofukovat (tohle povazuju zas ja za zbytecnost). podle me je taky lepsi vytvorit vic 5a1/4" a do nich dat disky (s moznosti ofuku) nez zbytecne vytvaret misto na 3,5" do kterych jaksi moc jinych zarizeni nepasuje (regulatory, supliky atd.)
jeste mi napadlo jestli nebude nakonec lepsi dat zdroj nahoru + posoupnout 5a1/4" o 2 cimz by se uvolnilo misto dole na poradnej intake (+ windtunel) za kterej by se daly disky. pocet 5a1/4" by byl stale uctyhodnych 6 a stale by bylo spousta mista na disky nebo dokonce 2 tunely (jeden na gk a druhej na cpu - to by se treba libilo me - na chlazeni celyho pc by pak stacily 3 12cm fany). s timhle osazenim by stacily 3 12cm fany na chlazeni celeho systemu (napr. tt shooner na gk a zalman 6k na cpu). navic se da do tech 5a1/4" jeste 12cm fan (a ze se jich tam vejde) takze pro ty co se boji o teplotu disku je po problemu. ono je to totiz docela modularni takze kazdy by si airflow vyresil po svem...
edit: jsem pro aby se delala pseudo BTX nebo dokonce ATX/BTX jako Stacker. ma to sve vyhody jak pro cpu tak pro gpu (lepsi je kdyz na grafice cooler sedi nez kdyz visi!) kdo by s tim mel problem prosim napiste to sem nebo sz a nepiste ze si musite otacet manual vzhuru nohama![]()
- kdyby jsme se shodli na 2 5a1/4" muze byt v casti s mb dost dobre vyresen airflow (viz. prvni obrazek v diskusi, misto 2 8cm fanu by byl 1 12cm, zdroj nahore) - mozna ze by se dalo vyresit usporadani se 4-mi 5a1/4"...
- dost se mi libi provedeni "mechaniky od zhora az dolu"

Odpověď s citací