Citace Původně odeslal .::Richmond
jj, to je taky fakt.
Yngwie jaka je sance ze kdyz to nakreslim podle predstav siroke vetsiny se to dostane do vyroby? mam to vubec kreslit (uz mam cca pulku)?
jinak tech 5a1/4" udelam pet, dve se mi zdaji fakt malo a ctyri maji obyc kejsy, pet je tak akorat (4 + jedna rezervni), napad s 5a1/4" az dolu je dobry - nakreslim i tuhle moznost. pseudo BTX urcite - mam to a jsem spokojen(ejsi nez kdyz sem mel klasiku), tzn. nebudu menit, tunel ready (optional) - kdyz uz se dela dobra kejs tak at je to pripraveny na cool veci - ten kdo tvrdi ze je to drahy nebo neucinny je blbec a tecka (to samy plati pro pseudo btx). tray na mb a zdroj nebude problem. vertikalni dvirka nejsou spatny, ale asi se to bude diky materialu spatne delat, inu jeste uvidime... ja jsem porad pro G5 design - kombinace ucelnosti a neurazejiciho designu - ty usi jsou naprosto bezkonkurencni a na vyrobu to nebude az tak tezky.
1. pseudo BTX
2. 3x120mm fan (2x se mi zda malo, ten 3. by byl na disky)
3. tray na MB, PSU, HDD (jeste uvidime)
4. 5x 5a1/4" 2x 3,5"
5. hlavne at to vyjde!
k G5 designu... dle me to bude jen vec predniho a zadniho dilu nebo pokud to ma byt "presne" tak pridelani tech "usi". takze detail cu se da dodelat.
jsem rad ze se nekdo zacal zabyvat vertikalnima dvirkama mozna by to nebyl ani takovy problem (mam neco vymyslene ale sem desne linej to nekreslit). kazdopadne by pak 5,25" byly "jen" do pulky vysky caseu. myslim ale ze ty dvirka jsou stejne druhorade jako G5-like design

jeste me napadlo co tu udelat dualpower?? myslim ze je celkem blizko doba kdy nam prestanou 500W zdroje stacit asi se tim ale dostane ke "skorobigtoweru". je to navrh tak me nekamenujte