Původně odeslal
Masster
Tak pokud by se neco delalo, tak dvirka opravdu, ale opravdu ne
Pokud jsem to cetl, tak tu jeste nikdo nezminil vysuvny tray na board.
Pozice na 5.25 myslim 4 staci.
Kos na disk vysuvny nebo ho otocit o 90 stupnu, s tim taky souhlasim.
Pokud mozno, tak co nejvice bez sroubku.
Vetraky 2x120mm.
Obraceni MB urcite.
Jinak dalsi speciality ala windtunel rozhodne ne, to si muze udelat doma kazdy sam.
ano, tray na board jsem zapomnel ale ten bych taky chtel urcite (velke plus u starych eurocasu!!!). pokud by lidi nechteli dvirka tak bych se samozrejme podridil vetsine (a dvirka si dodelal sam). sroubku taky co nejmin (hlavne zvenku, tam bych nechtel ani jeden - g5 rulezzz). tady jsou nejaky obrazky kdyz jsem resil co nejmensi a co nejlepsi airflow case - neni to dodelany, protoze vyrobce se bohuzel odstehoval

ale tray na mobo tam tusim je...
vecer bych sem mozna mohl nahodit nejaky pre-pre-beta obr s otocenym mb atd. uchyceni vevnitr jsem tenkrat mel vyreseno pomoci thumb-screws takze sroubovak by nebyl treba. horsi (pracnejsi) by bylo delat design bez tech sroubku (muselo by se nekde svarovat) ale snad by to za to stalo ne?

edit: jeste k trayi: z obr neni patrno, ale staci udelat zadek na 4 sroubky a s tim vysouvat i mb (vcetne karet, samozrejme). takhle je vymyslenej i tray na zdroj, bohuzel taky neni z tech pohledu znat (ty maly cerveny mrsky jsou ty srouby). takhle se muzou udelat i disky!