Cituj, ZADNY ucetni predpis ti nepredepisuje, ze musis mit neco podepsany/orezitkovany, to je proste LEZ. Jediny co mit musis je doklad a ten mas. Vraceni muzes resit bud dobropisem, nebo stornem faktury. Kdyz vystavujes dobropis, musis zaroven vystavit prijem na sklad (faktura ti udela vydej) a az to budes prodavat znova, vystavis dalsi fakturu. Ucetne je to naprosto vporadku, paac na dobropise mas napsano k jaky fakture patri a z ty je jasny o jaky jde zbozi.Původně odeslal MaWa
Nikde zadnej podpis, zadny razitko. Copak kdyz sem to kupoval po me chteli podpis/razitko ze sem zbozi prevzal ? Tak proc by ho meli chtit ted, kdyz mi vraci $ ? Nehlede na to, ze napriklad papirovou fakturu vubec nemusis ke zbozi prikladat, pokud ji (nakup po netu) dodas elektronicky, je to taky naprosto vporadku, takze nevim, proc bych ja jako zakos mel byt obtezovan nad ramec zakona.
BTW: abych nezapomel, pri reklamaci s odstoupenim od smlouvy osobne po me kupodivu taky nikdo nic nechtel podepsat, proste vystavili papir, dali mi k nemu $ a nechali si zbozi.

Odpověď s citací