Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Ještě k Asus A7V600-X

Standardní Ještě k Asus A7V600-X

Čau lidi, tak se taky hlásím do klubu majitelů A7V600-X a předem napíšu, že mi běží dobře s Duronem 12x166, rozběhne se dokonce na 12x200, ale to už nezvládne zdroj... Moje otázka (y) jsou tedy spíš informativní, protože jsem na ně nikde nenašel odpověď.
    1. V manuálu a všudemožně se píše, že jde posunovat FSB po 1 MHz až do jánevímkolik, ale mě se tam objevuje jenom 100/33, 133/33,166/33,200/33. Prostě jenom frekvence s děličkou?! Takže kdybych chtěl zkusit FSB 167 MHz, tak nevím jak...?
    2. Měl bych mít napětí procesoru 1,5V (Applebred), defaultně je tam tak nastaveno (jumper na změnu napětí mám zapnutý). Jenže hwMonitor v biosu mi ukazuje přes 1,6! Mám mu věřit, že je opravdu takovej blb a dává tomu víc, než chci já nebo je to hámotina jako na jiných deskách...?
    Díky
    Honza
    Am386 DX 40

Member
    Věk
    45
    Vliv
    282

Standardní

mam tu samou desku ,pro zmenu FSB po 1 mhz musis v BIOSu nastavit u CPU speed Manual a pak o 2 radky niz muzes menit fsb

tahle deska dava na default o 0.5V vic pokud si das rucne tu hodnotu jakou chces tak ji tam budes mit
    Noram - World Of Tanks

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání