Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: nejde odinstalovat alcohol 120%

Standardní nejde odinstalovat alcohol 120%

cus, mám problém, instaloval sem alcohol, ale instalace neproběhla v pořádku.. Pak samozřejmě nešel ani odinstalovat, musel sem ho natvrdo smazat, projel sem registry Regcleanerem + dalšíma prográmkama, odebíral sem z ovládacích panelů, ale furt ho nemůžu dostat pryč.. máte někdo tip?
    mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: nejde odinstalovat alcohol 120%

Citace Původně odeslal seuss
    cus, mám problém, instaloval sem alcohol, ale instalace neproběhla v pořádku.. Pak samozřejmě nešel ani odinstalovat, musel sem ho natvrdo smazat, projel sem registry Regcleanerem + dalšíma prográmkama, odebíral sem z ovládacích panelů, ale furt ho nemůžu dostat pryč.. máte někdo tip?
    Skus znova naistalovat , restartovat /ak sa instalne korektne/ a potom odinstalovat. Osobne nemam ziadny problem , ide jak instal tak odinstal.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Citace Původně odeslal AjsTi
    Skus znova naistalovat , restartovat /ak sa instalne korektne/ a potom odinstalovat. Osobne nemam ziadny problem , ide jak instal tak odinstal.
    no to sem zkoušel jako první... pak sem se teprve pustil do registrů..
    při instalaci se mi objeví tohle http://www.webpark.cz/seuss
    mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Neviem aku verziu davas ,ale ked tak skus bud novsiu , alebo starsiu.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Neviem aku verziu davas ,ale ked tak skus bud novsiu , alebo starsiu.
    presne tenhle error jsem resil predvcerem. znamena, ze uz mas v kompu castecne nainstalovane soucasti alcoholu (nejaky miniport a sbernici). dej pri instalaci expert mod a prejmenuj obe hodnoty, ktere tam budou navic (oproti normal instalaci) na nejake jine, treba alcoholbus+alcoholport pak by to melo jit nainstalovat
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Citace Původně odeslal wincent
    presne tenhle error jsem resil predvcerem. znamena, ze uz mas v kompu castecne nainstalovane soucasti alcoholu (nejaky miniport a sbernici). dej pri instalaci expert mod a prejmenuj obe hodnoty, ktere tam budou navic (oproti normal instalaci) na nejake jine, treba alcoholbus+alcoholport pak by to melo jit nainstalovat
    to bych rád, ale když spustím instalaci, tak mám na výběr pouze Modify (tímto způsobem to nelze, skončí to tak jak sem psal), pak tam je Repair, to skončí stejným problémem a pak Uninstall a to je to samý... a nemám ani páru, kde by to ještě mohlo být uložený... všechno süž se zdá být pryč..

Standardní

takže nidko neví? to tady není žádnej člověk, kterej se vyzná v registrech, pls?

Standardní

Nemáš náhodou nainstalovanej Kaspersky Anti-Virus? Ten totiž dřív byl zdrojem spousty problémů okolo Alcoholu 120% a často kvůly němu ani nešel nainstalovat, nebo byla instalace nekorektní. Pokud ano, tak ho vypni a zkus instalaci znova s nejnovější verzí. Stáhneš ji třeba zde, nebo z oficiálních stránek.

Standardní

ne to urcite neni antivirem...on si proste nedokaze korektne odinstalovat bus 347 a jediny zatim mne znamy reseni, je proste nainstalovat novejsi verzi a vybrat jak tu nekdo rikal expert mod a tam zmenit bus treba na 346. )))) staci dokonce mit v kompu daemon tools a je to stejnej problem.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Standardní

Citace Původně odeslal uberguru
    staci dokonce mit v kompu daemon tools a je to stejnej problem.
    ...neni pravda (aspon v mojom pripade), mam aj Daemon Tools 3.47 a do vcera som mal nejaku starsiu verziu Alcoholu 120%, ktoru som vcera odinstaloval a nahradil Alcoholom120% 1.9.5.(b2802) a nemal som ziadny problem
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

na trech kompech - na dvou je antivir na jednom ne mi to dela to co kolegovi a jediny reseni ktery je simply je prejmenovat bus v novy instalaci.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání