uz v nekolika tematech jsem nakousl muj problem s mysi. souvisi to zatim s mou stavajici deskou epox kra2+
a) mys microsoft intellimouse optical > pred nejakou dobou se mi zacalo stavat, ze se proste z usb sama odpojila a krom toho, ze dioda slabe zhnula ta mys byla neaktivni. nepomohlo vytahnuti a zandani zpet do usb portu ( jenom restart ). v jinem portu ji system nasel. ovsem po chvili se situace opakovala.
takze jsem vzal mys a prepojil ji z usb na ps/2. chvili to tak fungovalo. pak ale se zaclo dit to, ze kdyz jsem s mysi pohnul a chtel zmacknout tlacitko, tak se na chvili odpojila a hned zase pripojila. no pracovat se s tim neda. takhle to pokracovalo cim dal casteji az opet umrela uplne ( pomohl az restart ).
rikal jsem si, je to tim intellipoint softwarem. odinstaloval jsem ho. nic. nakonec jsem udelal cistou instalaci bez tohodle softu a beze zmeny.
b) no tak sem si rikal, ze je problem v mysi a budu reklamovat ( zatim jsem ji nemel moznost vyzkouset jinde ). inu pripojil jsem jinou optickou mys. ale...
tahle mys se sice neodpojuje, nicmene cas od casu ( nekdy dost casto ) sama cestuje po obrazovce. docela me to vytaci. ovsem uz si nejsem jist tim, ze to je v mysi. chvilema mi prijde, ze to je v desce ( protoze se mi odpojoval i usb disk - nekde k tomu tady najdu thread ).
a ze by to byl nejaky software? vcera jsem se bavil s kamaradem a ten mi tvrdil, ze mu to optika dela take, kdyz da jeji kabel kolem reproduktoru.
setkal se s tim nekdo? kdyztak piste sve poznatky.