Citace Původně odeslal Gargamel
Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
No, vždyť nextra má FUN 2M za 990 bez DPH za měsíc a tam je limit 20 GB?

http://www.nextra.cz/cz/produkty/internet/adsl/fun_2m
No vidis, toho sem si nevsiml. Nabidka je docela good, bohuzel mam s Nextrou velmi spatne zkusenosti, takze si rozmyslim, jestli k ni vubec pujdu.

Koukal jsem, ze dali na web konecne novej cenik, ale zarazi mne tato formulace: "nominální rychlost 2048/256 kbps, min. trvání smlouvy 12 měsíců, FUP omezení na 192/192 kbps". Ale predpokladam, ze lze smlouvu podepsat i na dobu neurcitou nebo napr. na dva mesice, jenom se zvysi poplatky za zrizeni a HW - ne pak cena tarifu.

Dalsi vec, ktera by mne zajimala a vadila, je vypovedni lhuta (pry pul roku?)
Vypovedni lhuta je tusim mesic (aspon ja to tak mam u FUN 512/12.
S tou 12mesicni dobou, u FUN tarifu to tak je udajne bezne, bylo to tak u starych , je to asi i u novych... Podepises minimalne na rok, pak se to zmeni na neurcito s vypovedni lhutou mesic. Pokud bys chtel ukoncit driv (treba prechod k jinemu operatorovi), dorovnas jim pausaly do zbytku toho roku... Cili priklad - 7 mesicu to mas, chces to zrusit, takze posles koncem sedmeho zadost, koncem osmeho ti to zrusi a ty doplatis zbyvajici ctyri mesice, tj. treba v pripade pausalu 690 Kc bez DPH cca 3300 (4*821 Kc)...

Jinak je treba rozlisovat mezi ADSL od Nextry v pripade CTc a ADSL od Nextry kupovaneho od Telenoru. Na to od CTc sem slysel taky stiznosti, na sluzby od Telenoru jsou nastvani dle reakci na www.dsl.cz vicemene jen lidi, co nemaji u nich od Telenoru pokryti...

Pokud teda muzu za sebe, tak ja mam FUN 512/128 od pulky unora a klidne bych do toho sel zas... Stahuju 67 kB/s, coz je vyssi nez nominalni rychlost a pokud to nebrzdil server na druhe strane, tak jsem se nikdy na min nedostal (no dobra, NEKDY 66,5 )