Tenhle THREAD jsem založil JÁ. Mým cílem bylo zjistit a ukázat všem nahlédnuvším názory, argumety, fakta, hypotézy, pomluvy o současných procesorech AMD a INTEL. (bohužel někteří to pochopili jako flamewar mezi společnostmi Intel a AMD - chyba hlupáčci, o tom není nutno diskutovat, všichni školou povinní a starší vědí) .....Vše za účelem svobodnějšího rozhodování při výběru procesorové platformy při nákupu, modernizaci PC. Už mi prostě leze krkem celosvětová, ale hlavně domácími vykutálenci převzatá praktika nabízení PC sestavených z komponent, že by JEDEN BLIL (doufám, že se mnou souhlasíte všichni jednohlasně) ...... dle obsahu threadu zjišťuji, že se věc podařila, nebo´t zde dochází k otevřené konfrontaci a po informaci prahnoucí uživatel získá do hlavy tu červíka pochybnosti, tu jasný pokyn, onde poslední díl skládačky ....... a snad se rozhodne konečně svobodněji .....Původně odeslal leviatan
LAVIATAN: kdybych měl hory peněz, koupil bych si nejdražší AMD platformu ...... je smutné, když si ani za hodně velký balík peněz nekoupíš zaručeně nejvýkonnější zařízení ..... intelákům není co závidět, ani já jim nezávidím ..... sám jsem měl Intely tři .... Pentium 233MMX, Celeron 400 a P3-600 ..... vysoké ceny, standartní stabilita. Proto jsem na příště sáhl po AMD a už vím, že jsem udělal dobře. Nikdo není tak bohatý aby kupoval levné věci, ...... neřkuli vyhazoval peníze z okna - viz současná situace okolo P4 ... dodatek z pera mého....
Tento thread jsem vložil do sekce INTEL proto, že v jiné sekci by se asi nikdo nic kloudného nedozvěděl - bez opozice není diskuse ....
Souhlasím s názorem, že největší slabinou procesorů AMD byly čipsety. Intel si toto pole držel po celá léta v monopolu a nebylo mnoho možností pro konkurenci .... jakmile se ale situace v AMD otočila (vznik K7 series) celej svět začal chrlit a vyvíjet chipsety i pro tuto platformu a některé modely dosáhly již teď věhlasu ..... SIS 7xx series, Nforce series a samozřejmě AMD chipsets ... tímto bych jednou pro vždy smáznul pomluvy o nestabilitě procesorů AMD K7 series ..... jsou to bludy Intelácké obludy ....
Vzpomínám si jak pře třičtvrtě rokem NVidiáci argumentovali proti nastupující řadě ATI Radeon series..... to bylo keců, že jen idiot si může pořídit něco tak nespolehivého, jako je cokoliv od ATI ..... no a kde jsme dnes ..... ATI ovládla současný trh s grafickými kartami pro herní platformu a už je to konečně každému jasné ..... nebo ne ...? A kdo měl tehdy pravdu ...? Ti realisté, kteří si uvědomovali realitu a ne zarití válečníci, doposud bojující za Boha a Královnu .....

Odpověď s citací