Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: skutečná spotřeba zářivek?

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    284

Standardní

Takze babovicka se nepovedla . Napojil jsem 18 W trubku na elektroniku z vyhorely 11W usporky z Ikey a ani se to nehlo. Voni asi budou ruzny zapojeni toho a nektery holt jdou a nektery ne.

Mel jsem to sice spolehlive popojeny, ale presto cely dost v lufte, takze by bylo obtizny na tom delat naky dukladnejsi mereni. Takze akorat na vstupu 230 V bylo, kdyz jsem sahnul jednim koncem voltmetru na jeden konec jednoho z obou vystupu, tak tam byla naka ta desitka voltu, po prilozeni 2. sondy na 2. pol toho vystupu to spadlo na nulu.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Standardní

Chcel by som sa opytat, ako to vlastne "setri" ? Co vlastne ta usporka robi? ..princip
    P4e 3@3.15 GHz Prescott, ASUS P4C800-E Deluxe, Sapphire 9800pro 128mb 256bit 2.5ns Hynix, 1GB 400@420 MHz
    DCH+PAT, 80gb Seagate, DVDram LG GSA-4163B, Teac w552e, Mercury 400W - 12cm fan, I-trigue 3300, aoc 9k+
    .................................................. .. 3DMark01: 18007, 3DMark03: 6422, 3DMark05: 2473 .................................................. ..

Standardní

Bude to asi v tom ze elektronika lepe ridi spotrebu energie trubici, kdyz mas klasickou tlumivku tak ta se ti pekne rozpali dost energie se v ni vyzari jako teplo pryc...normalne se o ni spalis...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání