Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Regulace vetracku na GK 6800 GT

Standardní Regulace vetracku na GK 6800 GT

Ahoj
    Potreboval bych poradit.
    Mam 6800 GT od gigabyte,ale i kdyz je to "silent pipe",tak je dost hlucny.
    Zkousel jsem snizit otacky pomoci V-tuner2.ale to jde regulovat jen do 2500 otacek a to je porad hlucne.
    Zkousel jsem i expert tool aten nejde taky.
    Tak uvazuju o nejakem regulatoru.
    treba toto
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27361

Ale je tam napsano ze reguluje od 6.5 do 12 V
    Na kolik voltu je vetracek na GK ?
    Pripadne prosim poradte nejaky dobry regulator do 5.25" pozice v case,aby s nim sel regulovat ten vetracek.
    Dik moc za pomoc.
    Zizi
    CPU:C2D E8200@3,6 GHz Vcore def.|MB:GB P35-DS4 11|COOL: scythe Ninja rev. B|MEM: 2 x 1 GB A-DATA extreme|VGA:Sapphire 3850/512 MB

Standardní

ty já nevím ale neřekl bych že můžeš větráček z grafiky píchnout přímo na ten regulátor... protože má jinej konektor i když u té 6800gt nevim...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

No neni problem si ubastlit redukci.
    Spis mi jde o to na kolik voltu byvaji standartne vetracky na GK.
    A tedy jaky regulator bych potreboval....spise v jakem rozmezi by mel regulovat
    Standartne se prodavaji od 7-12 V
    A kdyby to bylo na GK kde by bylo 6V tak by to bylo na nic.

Zizi
    CPU:C2D E8200@3,6 GHz Vcore def.|MB:GB P35-DS4 11|COOL: scythe Ninja rev. B|MEM: 2 x 1 GB A-DATA extreme|VGA:Sapphire 3850/512 MB

Standardní

Standardně jsou na 12V
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

diky...

Standardní

SunBeam Rheobus.... Jsem hrdym vlastnikem a nemuzu si stezovat... Regulace 12V-0V plynule, hezkej vzhled, jednoducha konstrukce, spolehlivost, byly k tomu i vsemozny adaptery mimo jine i na vetrak od GK... Sehnela jsem to pres NUGGETA z caseking.de a moc drahy to nebylo... 19,90EUR * 32 * 1,08 = asi 690Kc
    | Solidní nadprůměrný počítač vhodný k běžné i pokročilé konstruktivní práci.
    | Member of SPM, master of PET bottle
    | Nikdy si nepleťte pohyb z činem.

Standardní

Regulujes s tim i vetrak na grafice ?

Standardní

k rheobusu neni adapter na grafiku ale na katodu ale regulovat grafiku s tym samozrejme mozes ked ju pripojis
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání