Citace Původně odeslal Tomáš Kunert
Tak po delší době mám zase noviky:
1. Koupil jsem ten AC copper silent lite na CPU. Chladí +/- stejně jako ten BOX chladič, ale je mnohem tišší. Na grafiku jsem dal ten 80mm AC3 TC a chladí taky +/- jako ten orig. od Herculese, ale taky je tišší. Bohužel když hrabe disk, slyším slabé pískání (asi zdroje) vyšších frekvencí, za které může spojení seagate + 350W Eurocase s 120mm větrákem, ale s tím nic nenadělám.
2. Ten kámoš co si koupil k Saphire 9600XT Fireblade ten VGA Silencer už dostal novou vyreklamovanou 9600XT a už mi zase napsal toto:
"je to v pi*i, ten chladic AC silencer musim vratit....dal sem ho na tu novou grafiku, uplne peclive sem dodrzoval navod, dlouho sem tak peclive nic nedelal....5 hodin to vali v klidu, teplota ok vsechno ok....a vcera vecer zase blik a grfika je zase v pi*i!!!!! (((((((("
Takže VGA Silencer - díky nechci. Pokud někdo chcete levně ztišit grafiku, tak doporučuju oddělat ten větráček a místo něj připevnit ten 80mm AC3 TC. Mě se to osvědčilo.
ad seagate + eurocase... ja mam sata a taky ec 350w 12cm fan a nepiska (nebo to jeste neslysim )... piskal jen tehdy pokud jsem mel skoro vse vypojene (i fan na cpu samo ze jen na par desitek vterin...)

ad silencer... nevim no ale dost lidi si ho (imho) pochvaluje

ad ac 3... taky sem premyslel ze bych ho dal na grafiku ale bude se tam pekne blbe montovat