Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 39 z 39

Téma: Arctic Cooling VGA Silencer rev.3 -staci 1200rpm pro 9600XT?

Standardní

Kámoš koupil v pátek vga silencera na 9600XT a v neděli mu odešla grafika. Už den předtím když zkoušel Atitool mu to při hledání frek. pamětí snížilo jejich rychlost asi na polovinu orig. frekvence. Mysleli jsme že to je nějaká haluz programu, ale asi nebyla. Není mi jasné jestli to má souvislost s tím vga silencerem. Asi s tím nákupem silenceru vyčkám a zatím jenom koupím ten copper silent lite na CPU.
    Ta díra na orig. pasivu na grafice mě taky štve, jenže kde sehnat nějaký pasiv, který by na grafice seděl? Ještě uvidím, jestli by nějak nešel zužitkovat ten pasiv z BOX chladiče co mi zůstane, ale stejně by se do něj musely vrtat ty dvě díry...
    PC:Barton 2500+@3200+, ASUS A7N8X Deluxe 2.0, 2x512MB DDR 400, Saphire Radeon X800GTO 256MB, ViewSonic VX912, Seagate Barracuda 200GB +320GB, DVD+/-RW Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel, Logitech Wingman Force 3D, internet 4/1,5Mbit.
    Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, Gamepark Holding GP2X, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!

Standardní

spis by to chtelo sponu odhaduju ze pasiv z boxu bude peeekne velkej (ve smyslu vysokej) narozdil od toho co je na gk
    Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA

Standardní

aspoň by pak pěéékně dlouho trvalo než by se zahřál. A co něco ve stylu heatpipe jako Zalman ZM80D-HP, THERMALTAKE CL-G0003/CL-G0009 SCHOONER, AEROCOOL VM-101 a nebo PRIMECOOLER PC-VGAHP. Ale tady už jsou ceny celkem hardcore.
    PC:Barton 2500+@3200+, ASUS A7N8X Deluxe 2.0, 2x512MB DDR 400, Saphire Radeon X800GTO 256MB, ViewSonic VX912, Seagate Barracuda 200GB +320GB, DVD+/-RW Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel, Logitech Wingman Force 3D, internet 4/1,5Mbit.
    Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, Gamepark Holding GP2X, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500

Standardní

a taky se to trosku odchyluje od tematu :P
    Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA

Standardní

Citace Původně odeslal Opty

nech to 1-2 hodky pod zatezi (treba atitool artifact test) a pak se uvidi

ale treba mas dobre chlazenou skrin...
    jj třeba mám dobře chlazenou skříň na to, že to v poho dává na pasiv sem došel tak trochu omylem, dodělával sem si na ten silencer redukci přímo na zdroj (jeden čas se tady spekulovalo že silencer je killer grafik) a byl tam špatnej kontakt... otestovaný to bylo několikatihodinovou pařbou a stejně nějak extra netopil....

Standardní

Tak po delší době mám zase noviky:
    1. Koupil jsem ten AC copper silent lite na CPU. Chladí +/- stejně jako ten BOX chladič, ale je mnohem tišší. Na grafiku jsem dal ten 80mm AC3 TC a chladí taky +/- jako ten orig. od Herculese, ale taky je tišší. Bohužel když hrabe disk, slyším slabé pískání (asi zdroje) vyšších frekvencí, za které může spojení seagate + 350W Eurocase s 120mm větrákem, ale s tím nic nenadělám.
    2. Ten kámoš co si koupil k Saphire 9600XT Fireblade ten VGA Silencer už dostal novou vyreklamovanou 9600XT a už mi zase napsal toto:
    "je to v pi*i, ten chladic AC silencer musim vratit....dal sem ho na tu novou grafiku, uplne peclive sem dodrzoval navod, dlouho sem tak peclive nic nedelal....5 hodin to vali v klidu, teplota ok vsechno ok....a vcera vecer zase blik a grfika je zase v pi*i!!!!! (((((((("
    Takže VGA Silencer - díky nechci. Pokud někdo chcete levně ztišit grafiku, tak doporučuju oddělat ten větráček a místo něj připevnit ten 80mm AC3 TC. Mě se to osvědčilo.

Standardní

Citace Původně odeslal Tomáš Kunert
    Tak po delší době mám zase noviky:
    1. Koupil jsem ten AC copper silent lite na CPU. Chladí +/- stejně jako ten BOX chladič, ale je mnohem tišší. Na grafiku jsem dal ten 80mm AC3 TC a chladí taky +/- jako ten orig. od Herculese, ale taky je tišší. Bohužel když hrabe disk, slyším slabé pískání (asi zdroje) vyšších frekvencí, za které může spojení seagate + 350W Eurocase s 120mm větrákem, ale s tím nic nenadělám.
    2. Ten kámoš co si koupil k Saphire 9600XT Fireblade ten VGA Silencer už dostal novou vyreklamovanou 9600XT a už mi zase napsal toto:
    "je to v pi*i, ten chladic AC silencer musim vratit....dal sem ho na tu novou grafiku, uplne peclive sem dodrzoval navod, dlouho sem tak peclive nic nedelal....5 hodin to vali v klidu, teplota ok vsechno ok....a vcera vecer zase blik a grfika je zase v pi*i!!!!! (((((((("
    Takže VGA Silencer - díky nechci. Pokud někdo chcete levně ztišit grafiku, tak doporučuju oddělat ten větráček a místo něj připevnit ten 80mm AC3 TC. Mě se to osvědčilo.
    ad seagate + eurocase... ja mam sata a taky ec 350w 12cm fan a nepiska (nebo to jeste neslysim )... piskal jen tehdy pokud jsem mel skoro vse vypojene (i fan na cpu samo ze jen na par desitek vterin...)

ad silencer... nevim no ale dost lidi si ho (imho) pochvaluje

ad ac 3... taky sem premyslel ze bych ho dal na grafiku ale bude se tam pekne blbe montovat

Standardní

To Opty:
    Já jsem na grafice pasiv nechal a AC3 jsem k kartě připevnil dvěma provázkama, které jsem dal okolo grafiky a přivázal je k těm dírkám pro šroubky na větráku.

Standardní

To Opty:
    Já jsem na grafice pasiv nechal a AC3 jsem k kartě připevnil dvěma provázkama, které jsem dal okolo grafiky a přivázal je k těm dírkám pro šroubky na větráku.
    me stve to ze ten origos vetrak je v pasivu... takze tam zustane dira... lepsi by byl naky own-design pasiv

EDIT: ted to mam tak ze mam na grafice origos na 5v a protoze nemam zadnou pci kartu tak mam misto zaslepek privazany ac 3

Standardní

mam na r9500 viz. podpis pasiv ze Silenceru (rev. 1) a tam kde by se mohly kondiky dotykat mam nalepenou izolepu a zatim se nic nestalo (AC3 fan na 5V) a tichy je to taky dost
    na r9600xt sem daval kamosovi to samy akorat ne nekterejch mistech to chtelo vybrousit kapku silencer, ale prace na 15min a taky se jeste nic nestalo
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

No každopádně je to s těma odpálenýma grafikama zvláštní. Pokud vím, tak ti, kterým po instalaci VGA silencera odešla grafika, myslím všichni měli grafiku od Saphire. Teď mi kámoš toho silencera nabízí, jestli ho nechci, ale nebudu radši pokoušet štěstí. Ještě by mi nakonec taky grafika odešla a já místo ní vyreklanoval nějakou, která nepůjde odemknout.

Standardní

No každopádně je to s těma odpálenýma grafikama zvláštní. Pokud vím, tak ti, kterým po instalaci VGA silencera odešla grafika, myslím všichni měli grafiku od Saphire. Teď mi kámoš toho silencera nabízí, jestli ho nechci, ale nebudu radši pokoušet štěstí. Ještě by mi nakonec taky grafika odešla a já místo ní vyreklanoval nějakou, která nepůjde odemknout.
    ja mam sapphire a ten kluk taky
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Citace Původně odeslal .::Richmond::.
    Aha, tak sorry. Beru zpět. Ale divný je to stejně.

Standardní

Citace Původně odeslal .::Richmond::.
    Aha, tak sorry. Beru zpět. Ale divný je to stejně.
    divny to je, tady na foru (i v mem okoli) si je par lidi odpalilo (nejen saphhire). je fakt ze kazdej chladic rovnam, lapuju a peclive koukam kde se to dotyka - opatrnosti neni nikdy dost - a zatim drzim cisty stit. mozna je to rukama
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání