Ahojte
Na notebooku mi spadli windows ( modra smrtked som ich chcel preinstalovat, tak po uvodnom nacitani boot disku zase modra smrt ... poradite?
Winxp sp2, notebook HP Pavilion, disk rozdeleny na dve particie ...
Ahojte
Na notebooku mi spadli windows ( modra smrtked som ich chcel preinstalovat, tak po uvodnom nacitani boot disku zase modra smrt ... poradite?
Winxp sp2, notebook HP Pavilion, disk rozdeleny na dve particie ...
Změň si název threadu na něco rozumnýho nebo ti to někdo hned zamkne![]()
Modrá smrt nastala sama od sebe nebo po nějakém úkonu? Většinou to napíše jáká chyba to byla, takže jaká?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
no vlastne este ani nenabehnu windows a uz to spadne do modrej obrazovky... tak som to chcel preinstalovat a ani to mi nejde .. tiez to hodi modru![]()
Z nej vela nevycitam akurat na konci je spomenuty ntfs.sys
Zlkus uplny format. Pokud nepomuze bude asi vadny HDD. Jeste si zkontroluj jestli mas v BIOSU Boot virus protection na DISABLED
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
do p... dufam ze neodisiel hdd
inak ako z neho vytiahnem data?
jedine tak ze ten disk pripojis v jinem pocitaci.
Jsi si jisty, ze kdyz jsi vlozil CD s win do mechaniky, ze se opravdu spoustely win z CD a ne z HDD![]()
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
ano som si isty ...
a hdd z notebooku bude normalne fungovat na desktope? Takze ho mozem vybrat a napojit ako klasicky hdd?
ne nemuzes. musis mit redukci z 2.5" na 3.5"
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
tak mi poradte ako to mam vyriesit
neda sa nejako dostat k datam cez sietovu kartu ?
alebo skusit nejaky rescue CD, ak ano tak aky soft ?
alebo si zohnat tu redukciu ...
sitova karta je prostredek, kterym vlezes do pocitace. nikolvek vsak na disk! to je asi jako kdybyses snazil vymenit olej v motoru skrz kufr.
obnova ci zachrana skrz nejaky soft mozna je. zkus hledat, resilo se to tu snad tisickrat. ty to zvladnes.
a redukce? ano da se sehnat.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Coz takhle treba nabootovat pres Knoppix - live CD linux - a pretahnout data pres sitovku?![]()
Mne to pripada jako nejjednodussi reseni - nemusi shanet redukci a rozebirat notebook.
Nejen má sbírka grafických karet na www.vgamuseum.info
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)