Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 65

Téma: 04/05 PS2 vs XBOX (ku koncu PS2 MODCHIP)

Standardní 04/05 PS2 vs XBOX (ku koncu PS2 MODCHIP)

Nazdar, rad by som isiel do nejakej hracej konzoly (doteraz som ziadnu nemal takze som v tom uplne na zaciatku), zatial mi to vychadza na Playstation2. Jediny dalsi kandidat je Xbox ale o tom mam este menej informacii. Chcem na tom hrat hry typu Grand Turismo (konkretne aj GT) a nejake veci typu Virtua Fighter alebo Tekken. Mozete mi poradit ci ist do PS2 alebo do Xbox? Viem aj o chystanych PS3 a Xbox360 ale ktovie kedy to bude dostupne u nas a cena bude asi poriadne vyssia oproti PS2 a Xbox.

Par otazok pre majitelov ps2/xbox:
    1. robia sa aj v striebornom prevedeni?
    2. ake vsetko prislusenstvo treba na bezne pouzivanie (aby som nezisitil ked pridem domov, ze mi treba este taky ovladac a take pamatve karty za x tisic)
    3. je po ruke nejaky slusny web pre tieto konzoly?
    4. na zaver by ma zaujimalo kde to odporucite kupit (SK).

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

1. Pokud se nepletu, tak oboje jen v cerne.

2. K obojemu urcite 2 ovladace, pametovou kartu a pokud to budes pouzivat prilezitostne na prehravani hudby nebo filmu, tak aspon k Xboxu potrebujes dalkove ovladani.

3. Ted nevim, myslis recenze her nebo....ted me nejak nic jineho nenapada

4. V tomhle ti asi moc nepomuzu.

Ja jsem se nedavno podobne rozhodoval a vzal jsem PS2, preci jen najdes kolem sebe vic lidi co maji PS2 nez Xbox
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Member
    Vliv
    256

Standardní

no jelikož jsem měl tento týden možnost vidět, co PS2 umí...defacto poprvé v reálu a z blízka, tak musím říct, že graficky je to na konzoli hodně slušný. Kámoš má GT 4 a vypadalo to celkem hezky, ale podotýkám, že jelikož na koleji nemá bednu, tak to pouštěl do monitoru a zdály se mi vyblitý barvy a trochu neostré to bylo. Na pořádný bedně to musí vypadat ještě lépe. Pokud bych se rozhodoval mezi Xbox a PS2, tak bych se rozmýšlel podle toho, co chci kde hrát. Třeba takovej Burnout je i na PS2 i na XBOX. Typuju, že na xboxu to bude vypadat líp. Je to úplně stejný jako u grafik. DOOM 3 valí na nvidii, HL 2 na ATI. Člověk aby měl obě karty.

No, na ty otázky asi neodpovím, ale když uvážíme, že na xbox se odvážili předělat i dooma 3 a Half Life 2 se chystá. Já bych si prošel nějakej dobrej obchod, co se udělalo na xbox a co se udělalo na PS2. Je to o preferencích. Na xboxu vypadají ty hry dle mého lépe.
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Standardní

diky za odpovede
    Masster: striebornu by som radsej aby zapadla medzi ostatnu techniku... ta povodna vacsia bola aj v striebornom prevedeni http://computers.uk.freeads.net/Limi...ion2-81814.htm aj ked asi nie u nas bezne dostupna ale ja by som rad tu mensiu
    ovladace - ok (predpokladam, ze budu stacit tie standardne dual shock2, robia aj strieborne http://www.playstation2.cz/prislusenstvi.asp tak uvidim ci ich dostanem)
    pamatova karta - predpokladam, ze sa robi len jeden typ (kapacita)
    web - myslel som nejaky fansite o ps2, mohol by byt aj cz/sk

==
    Meridius: xbox ma viac laka kvoli tomu, ze tam su niektore hry ako doom3 apod. ale tie hram na pc, na konzole mi ide hlavne o racing a kung-fu a je fakt, ze nepoznam nikoho v okoli, kto ma xbox
    zapojene to budem mat na tv (72 cm, 100 Hz), neskor snad na stenu cez projektor

==
    este ma dost stve ze mi nepojde ff na mojom volante popripade, ze niekdy volant nepojde vobec ( http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=81820 )
    daju sa tek hry ako gt hrat na dual shocku?

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Nejen ze ty standardni ovladace staci, ale jsou taky nejlepsi
    Pametova karta je jen jedna, ale daji se k ni dokoupit moduly na rozsireni.

Fan web zadny neznam, ale pokud chces vedet jake hry si urcite nenechat ujit, tak se podivej na www.ign.com. Maji recenze rozdelene podle stylu a muzes si je nechat seradit i podle hodnoceni, proste nadhera.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Member
    Vliv
    256

Standardní

Když máš dostatečně výkonné PC, že hraješ i dooma 3, tak jdi v klidu do PS2, na druhou stranu třeba to GT4 mne nijak neuchvátilo....normální ježdění . Asi nejsem fanda do tohoto typu her. Ten kámoš si to koupil právě kvůli GT4. Ale proč ne...konzole stojí teď jako nějaká slušnější grafika a taky si kupujeme nové grafárny kvůli lepším hrám. Na druhou stranu předělávka dooma 3 na XBOX je myslím jasným důkazem technologické vyzrálosti té konzole. Her je ale nepoměrně víc na PS2. To stačí prolézt kšefty na netu a uvidíš, že PS2 sekce je až přecpaná. Teď jde o to, kolik z toho je dobrých.
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Standardní

dik za info a link
    este k dialkovemu ovladaniu - to asi nebude na uvod treba, nedavno som zobral velmi sikovny prehravac cyberhome 462 ( http://www.sanbun.sk/dvd.htm ), takze to mam pokryte

este jeden dotaz... pozeram, ze ps2 ma ethernet konektor, mate s tym nejake skusenosti? je to cisto na nejaku platenu sluzbu (online game server) alebo sa to da prepojit s pc apod. ... a este k tomu jedna vec, wifi adapter v usb fungovat asi nebude vsak?
    ...ked prave porovnam kolko vrazame do pc tak sucasna cena konzoly je dost zaujimava (tiez na zaciatku stala ps2 25k skk co sa pamatam)
    a gt4 som prave videl niekde v tescu na nejakom 37 com tv a uchvatilo ma to

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Ethernet u PS2 je u nas nepouzitelny a myslim, ze se zavedenim sluzby pro on-line hrani u nas se v brzke dobe nepocita.
    Wi-fi bych tipoval taky ze nebude na 90% fungovat.

Btw. ja jsem GT4 hral na TV se 117cm uhloprickou a neco takoveho se na PC proste zazit neda, nehlede k tomu, ze GT4 jsou imho nejlepsi zavody pres vsechny platformy co ted jsou.

Standardní

ethernet - ok
    gt4 - hravas to s dual shockom alebo cez nejaky volant?

Member
    Vliv
    256

Standardní

je to možný, že mne to nechytlo proto, že jsem to hrál na normál ovladači a na tom moňasu, kde to opravdu nevypadalo až tak suprově. A celkově mi to připadalo takový mrtvý. Prostě klasické závody. Víc mi vyhovoval styl need for speed underground.

Jinak, momentálně je vítěz konzolí jasný. PS2 je super mašina. Jen kuwa kdyby ty pařby nebyly tak drahý. To koupíš tři hry a máš cenu konzole samotné. Příslušenství je tady dost mastný. Ono to tou samotnou konzolí nekončí. TO je ještě paměťová karta, minimálně ještě jeden ovladač. A ono se to naskládá.

Standardní

no ceny tych hier... to je politika, predat na uvod lacnejsi hw a potom tahat $ z hier
    viem, ze to nekonci konzolou, preto si robim maly prieskum co ma neminie

==
    mate niekto nainstalovany MOD chip? pretoze ked vyvalim za hru takych 2600 SKK tak si urcite urobim kopiu, z ktorej to budem hrat a original bude odlozeny (toto nie je warez, myslim to seriozne, v aute mam tiez kopie originalok audio cd, lebo ked mi to vykradnu tak nemusim prist aj o drahe cd)

Standardní

prestoze jsem mozna zaujaty vzhledem k vlastnictvi xboxu, neodpustim si maly vstup:
    k teto konzole jsem prisel jak slepy k houslym. jelikoz mne jiz delsi dobu vadilo prehravani DVD/DivX pres comp na TV, hledal jsem alternativu a nakonec zakoupil H&B DVD/DivX prehravac, ktery mne po 2 mesicich presvedcil, ze maji tyto pristroje jeste hodne daleko k dokonalosti, co se tyce podpory a prehravani pocitacovych formatu
    a pak jsem ciste nahodu zjistil, ze xbox neni jenom herni konzola, ale ze toho umi po jiste modifikaci (rozumnej ocipovani) MNOHEM vice a prehravani DVD/DivX je pres ni v kombinaci s dalkovym ovladanim pohodlnost sama

nechci se rozepisovat, co vsechno mi tahle kouzelna krabicka umoznuje, ale pokud by Te zajimalo i neco vice, nez hrani her (pamatuj pri tom ale i na to, ze na ni jsou portovany ty nejdulezitejsi emulatory vcetne UAE,DOSBOXu, MAME atd. - a ver, ze to je emulace naprosto perfektni), zkus se podivat sem: http://www.czechxbox.info nebo treba (pokud Ti nevadi english) sem: http://www.xbox-scene.com/ a treba Ti to pri rozhodovani, trochu pomuze

BTW: co se her tyce, i kdyby na XBOX nevyslo nic jinyho, nez tahle perla http://www.gamespot.com/xbox/action/...en/review.html ,stejne bych si ho byval poridil (ale ja u nej hry beru spise jako bonus navic )
    dreamPC|Xeon X5670@2,93GHz|Asus P6T Deluxe|6x2GB Corsair Dominator DDR3@1,6GHz|OCZ RevoDrive 80GB|Coolermaster HAF 922 Red|Enermax MODU82+ 625W|LG BE06LU10|MS SideWinder X6 Keyboard|MS SideWinder™ Mouse|Samsung SyncMaster 245B+2xSyncMaster 2443@Eyefinity3600x1920|Redstar RS-220+Aiwa TS-W9|Logitech G930|Microsoft LifeCam Studio|Win10CZ
    dreamOLD|modded Xeon E5450@3.906GHz&CoolerMaster Hyper 212+|Gigabyte P35-DS4|4x2GB Corsair Dominator DDR2 1066@868MHz|Saphire AMD HD7970|WD VelociRaptor WD3000HLFS 300GB|2x WD VelociRaptor WD5000HHTZ 500GB@1TB RAID 0|Seagate Barracuda 3TB|Coolermaster K350|Win10CZ
    dreamSERVER|Athlon II X3 415e&CoolerMaster Hyper TX3|MSI K9A2 Platinum|MSI RX1550-TD128EH|4x2GB Zeppelin GOLD DDR2 800|Samsung HD321KJ 320GB|2xSamsung EcoGreen F2 1,5TB@1,5TB RAID 0|4xSamsung EcoGreen F4 2TB@8TB RAID 1|HP DAT72 USB|Sony AIT 40 SATA|Akasa Infinity ZOR|Seasonic SS-500HT 500W|Win Home Server 2011 CZ||WDC WD20EARX 2TB + WDC WD20EVDS 2TB@4TB RAID 1|2x WDC WD2002FYPS 2TB|Seagate ST1500DL003 1,5TB|Samsung HD501LJ|TowerRAID TR8M-B|Zalman ZM-MH200 U3
    dreamBOOK|Dell Latitude E4200|SU9300|1+4GB DDR3|Intel 4500MHD|64GB SSD|Samsung SE-S084B Black|Win7 Home Premium CZ x64
    dreamNET|ujezd.net W5S-Standard Plus|NanoStation Loco M5|N300 Wireless Gigabit Router WNR3500L|Infosmart INGS800 8-Port Gigabit switch|2xEdimax ES-5800M 8-Port Giga switch|D-Link DGS-1008D 8-Port Giga switch|Canon Pixma MG8150|KVM Switch CAS-462DVI/U

Standardní

sllepless: diky za nazor, vitam to, takisto mi vadilo prehravanie filmov z pc (v mojom pripade z notebooku, pretoze desktop mam v druhej izbe a 10 m kabla teda tahat nebudem a tie blbosti na bezdrotovy prenos video/audio sa mi nepacia) a kym sa nastartoval windows, zapojenie kabla atd. dost to zabijalo cas, po podrobnom patrani som zobral prehravac cyberhome (co pisem vyssie), s ktorym som velmi spokojny (si celkom myslim, ze splna moje poziadavky uplne naplno a mal velmi dobru cenu)

takze momentalne chcem ps2/xbox hlavne na hry a to pohodlne hranie, kde nemusim robit rozne udrzbove ukony ako na pc (uz ma to unavuje), emulatory ma momentalne az tak netrapia ale nie su na skodu, linky si podrobne pozriem a zvazim dalsi postup, diky
    inak ps2 vie tiez prehravat divx/xvid (aj s cz/sl tit), mp3 atd. ale fakt je ze neviem ako to vyzera v realite - a na to mam uz stolovy prehravac aj ked nebude to na skodu
    a este je jedna vec, zeby som rad vyuzil volant co mam na pc (na usb), ktory by mohol na ps2 ist, aj ked asi bez ff ale ten volant je super aj tak
    trochu som patral po obchodoch s xbox/ps2 a zatial to vyzera, ze ps2 je viac rozsirena a ma aj viac servisnych stredisk...
    ==
    ak mas chvilu cas tak mi napis aky mas mod chip, lebo ja som zatial nasiel v sk iba jeden a to Modchip Aladdin ADVANCE
    a kludne napis co dalsie ti xbox prinasa, rad si precitam vsetky informacie co mi pomozu spravne sa rozhodnut (napr ci je xbox tichy apod).
    popripade okrem tej jednej hry ak mas dalsie oblubene tak uvitam aj take info
    pre ps2 ma zatial uchvatila gran turismo 4 a este nejaka mlatacka (tekken alebo nieco podobne), ked porovnam kolko som dal za taku gf6800gt do pc a kolko asi dam za konzolu + nutne prislusenstvo (mem card, dalsi ovladac a mod chip) tak sa mi to nezdaju vyhodene prachy
    na ps3/xbox360 je asi blbost cakat, radsej beriem osvedcenu platformu, kde uz je ponuka hier a vychytane muchy prvych revizii

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

Ja bych rozhodně hlasoval pro PS2 (mám ji takže to ber s rezervou),
    grafika je na TV naprosto v pohodě, v některých případech bych řekl přímo velmi v pohodě . Her rozhodně víc než na Xbox včetně spousty legend který jsou PS2 only.
    Gamesy X-box se v drtivý většině objevěj buť na PS2 nebo na PC. Dle mě pro někoho kdo má PC to nebude mít tak velkej přínos jako PS2.

Ještě pro orintaci ve hrách se podívej tady:

http://www.gamerankings.com/itemrankings/stats.asp

p.s. Xbox je vlastně jen modnuty lowend PC na konzoli.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Standardní

No třeba ale takový xbox má i Doom III který podporuje coop hru, což u PC verze nehrozí, stejně jako suprové HALO II, který taky podporuje coop hraní, navíc se dá sprovoznit internet, pokud máš doma ADSL, což jaksi u PS2 nejde, rozšíříš si HDD, když je třeba, svoje origoš dvd hry si na to zálohuješ, takže ti to nezatěžuje laser, který je třeba u PS2 na prd.

http://www.surtep.cz/shop/index.php?vid=14
    Tady je stříbrná verze XBOX
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Member
    Vliv
    256

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    sllepless: diky za nazor, vitam to, takisto mi vadilo prehravanie filmov z pc (v mojom pripade z notebooku, pretoze desktop mam v druhej izbe a 10 m kabla teda tahat nebudem a tie blbosti na bezdrotovy prenos video/audio sa mi nepacia) a kym sa nastartoval windows, zapojenie kabla atd. dost to zabijalo cas, po podrobnom patrani som zobral prehravac cyberhome (co pisem vyssie), s ktorym som velmi spokojny (si celkom myslim, ze splna moje poziadavky uplne naplno a mal velmi dobru cenu)

takze momentalne chcem ps2/xbox hlavne na hry a to pohodlne hranie, kde nemusim robit rozne udrzbove ukony ako na pc (uz ma to unavuje), emulatory ma momentalne az tak netrapia ale nie su na skodu, linky si podrobne pozriem a zvazim dalsi postup, diky
    inak ps2 vie tiez prehravat divx/xvid (aj s cz/sl tit), mp3 atd. ale fakt je ze neviem ako to vyzera v realite - a na to mam uz stolovy prehravac aj ked nebude to na skodu
    a este je jedna vec, zeby som rad vyuzil volant co mam na pc (na usb), ktory by mohol na ps2 ist, aj ked asi bez ff ale ten volant je super aj tak
    trochu som patral po obchodoch s xbox/ps2 a zatial to vyzera, ze ps2 je viac rozsirena a ma aj viac servisnych stredisk...
    ==
    ak mas chvilu cas tak mi napis aky mas mod chip, lebo ja som zatial nasiel v sk iba jeden a to Modchip Aladdin ADVANCE
    a kludne napis co dalsie ti xbox prinasa, rad si precitam vsetky informacie co mi pomozu spravne sa rozhodnut (napr ci je xbox tichy apod).
    popripade okrem tej jednej hry ak mas dalsie oblubene tak uvitam aj take info
    pre ps2 ma zatial uchvatila gran turismo 4 a este nejaka mlatacka (tekken alebo nieco podobne), ked porovnam kolko som dal za taku gf6800gt do pc a kolko asi dam za konzolu + nutne prislusenstvo (mem card, dalsi ovladac a mod chip) tak sa mi to nezdaju vyhodene prachy
    na ps3/xbox360 je asi blbost cakat, radsej beriem osvedcenu platformu, kde uz je ponuka hier a vychytane muchy prvych revizii
    trochu OT, ale už vyšel nějaký schopný emulátor PS2 nebo XBOX?

Jinak PS3 nebo XBOX2 tu budou za dloooooho...to bych zase neřešil, ale jak říkám...mne xbox dostal tím, že na něm udělali DOOM 3. Dost mi to vyrazilo dech, že na tom je doom 3 v poho hratelnej a ve výborné grafice. Hradwarově je XBOX lepší. O tom žádná. ALe když kouknu co na něj vyšlo, tak je to o ničem. Super kombinace je nějaké slušné PC + PS2. Na druhou stranu jestli máš 6800 GT, tak trochu nechápu, proč chodit do PS2? kvůli jedný nebo dvěma hrám?

Standardní

ros: v podstate s tebou suhlasim (link pozriem neskor, to je na dlhsie)
    - grafika na tv je ok ale to je aj pri ps2 aj pri xbox
    - hier je asi naozaj viac pre ps2 (uz je tu aj dlhsi cas aj ked nie je to len o tom) akurat xbox zacina mat hry v oblasti kam ps2 moc nechodi (ako doom3 apod) ale je fakt, ze zase naopak to co je na xbox je vacsinou aj na pc

Spajdr: xbox a doom3 - mozem len suhlasit, ze je to plus (ci uz samotna existencia alebo aj coop mode), adsl mam takze to je tiez zaujimava moznost, hdd u xbox - zas mozem len prikyvnut a mam teda dotaz, ci ku xbox treba vobec kupovat memory card na saves ako u ps2 alebo ci si to uklada automaticky na hd
    ps: ta strieborna verzia xbox sa mi zda skor ako prisvitna a nie streborna

Meridius: ps2 emulator pre pc/win podla toho co som hladal neexistuje, chlapci sa snazia (napr. tu http://www.ngemu.com/ ) ale stale to nechodi aby sa to dalo pouzivat (ako napr. velmi dobre chodive emulatory pre ps1), na xbox neviem, to som zatial vobec nehladal
    doom3, xbox a plynulost - uznavam, ze je hw lepsi ako ps2 ale to je nepodstatne pretoze dolezite su vysledky a ak nieco bezi lepsie na 286 ako na p4 tak je lepsia 286, no ale k tomu doom3 - nechapem, ked to moze bezat pekne na xbox (p3 733, nie prave top nv vga, ...) tak preco to tak pozaduje top hw na pc, ked xbox je (nielen podla mna) v podstate modnute pc
    6800gt a ps2 - na pc hram hlavne fps a adventurky ale laka ma racing typu gt4 (co je na pc stale nejake nemastne neslane) a bojovky (tekken alebo nieco podobne) pre dvoch hracov - takze v podstate mas pravdu - na uvod sa hraben do ps2 kvoli 2 hram aj ked casom toho bude urcite viac ale ked to porovnam, ze kvoli par hram som sa hrabal do 6800gt tak to je o tom istom a nejde len o 6800gt ale o kazdy upgrade do pc, napr ak by som teraz vyvalil povedzme 10k za upgrade a64 cpu + mb tak mi akurat nieco pojde rychlejsie ale z ps2 sa dostanem do inej oblasti zabavy...

Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    No třeba ale takový xbox má i Doom III který podporuje coop hru, což u PC verze nehrozí, stejně jako suprové HALO II, který taky podporuje coop hraní, navíc se dá sprovoznit internet, pokud máš doma ADSL, což jaksi u PS2 nejde, rozšíříš si HDD, když je třeba, svoje origoš dvd hry si na to zálohuješ, takže ti to nezatěžuje laser, který je třeba u PS2 na prd.

http://www.surtep.cz/shop/index.php?vid=14
    Tady je stříbrná verze XBOX
    stříbrná verze PS2 i s diskem např tady:
    http://www.gamesparadise.cz/index.php?vid=667

Halo II asi na PC snad vyjde,
    coop mody jasne plus, ale třeba ne pro mě, nemam s kym hrat
    Clovek musi proste dat na misku vah vse co je pro nej + a podle toho se rozhodnout. Ja chtel PS2 i kvuli tomu ze ty hry jsou tam preci jen nektere hodne odlisne od toho celosvetoveho "amickeho" standardu.

Jo jeste dalsi + me samozrejme napada serie GT3/4

nicmene jako - je nutny u PS2 brat preci jenom tu soustredenost hlavne na hry, pokud chces ten i-net on-line hrani a dalsi vychytavky tak asi ten XBOX, ale ciste na hrani asi neni moc co resit.

jeste k XBOX, jeho architektura odpovida v podstate GF4Ti+1GHZ P4, takze proc by tam nejel upravenej Doom3 v rozliseni 640x480 bez AA a v nizzsich texturach i..?
    Architektura PS2 je postavena uplne jinak, pro nektery gamesy je to nevyhoda nektery by zase bez velkejch uprav X-box nezvladl, Vzdyt např. treba fillrate ma PS2 jeste porad lepsi nez nejnovejsi GK za 16000,- pokud se nepletu.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

ještě můžu přidat co jsem zatím na PS2 zagamesil (u PC ted vlastne už moc ani nesedim):

GTA5, MGS3, MGS2, GT3,
    JAK3, JAK1 sice na prvn pohled dětský gamesy, ale neskutečně zábavný
    God of War, ICO,

mam připravené Ratchet&Clank 1, 2, 3, Merecenaries, Psi-ops,
    SSX
    a to jsem jen na samem zacatku, myslim, ze do vydani PS3 bude porad co delat

Standardní

PS2 je na prd tím že nemůžete hrát hry přes myš a klávesnici, ale u Xbox to jde!

http://www.magicxfps.com/

Podívejte se na ty schémata vlevo dole co jsou v .pdf, takové halo 2 se dá v pohodě hrát na klávesnici a myši úplně krásně!
    A přesně kvůli tomu Xbox je pro mě ta pravá volba

Standardní

Co jsem měl asi 3 měsíce vlastní X-BOX, tak jsem řešil jeden velikej a dost palčivej problém: HODNĚ OBTÍŽNĚ SE NA NĚJ SHÁNĚJÍ ORIGINÁLNÍ HRY !!!

Jinak PS2 proti němu mi přijde jako dětský chrastítko. PS má ale největší a nejširší vývoj her, takže je co hrát a bude ještě dlouho

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

PS2 je na prd tím že nemůžete hrát hry přes myš a klávesnici, ale u Xbox to jde!

http://www.magicxfps.com/

Podívejte se na ty schémata vlevo dole co jsou v .pdf, takové halo 2 se dá v pohodě hrát na klávesnici a myši úplně krásně!
    A přesně kvůli tomu Xbox je pro mě ta pravá volba
    no to ja prave beru jako velkou vyhodu, že je všechno dělany na gamepad kterym se to da ovladat krasne pohodlne, no a na FPS a RTS je stejne lepsi PC.
    Ale kazdymu vyhovuje neco jinyho to je jasny. Vyhoda X-boxu muze bejt pro nekoho ze mu na tom za par kacek pojedou oproti PC vsechny hry, tam si to nikdo nedovoli tak odflaknout jako na PC, kde je malej trh a spusta moznejch variant konfiguraci. Na konzoli se holt pani programatori nemuzou vymlouvat ze to nejde na HW.

Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Jinak PS2 proti němu mi přijde jako dětský chrastítko.
    jojo, vono to tak vypadá, a spousta games takovejch i je, ale vetsinou to je královská zábava a o vo to de.

nechci se tu poustet do debaty "PS2 je pro deti", ale byl jsem taky toho nazoru nez sem ji koupil a ted vlastne skoro sedim jenom u ty konzole ze by infantilita ?

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Co jsem měl asi 3 měsíce vlastní X-BOX, tak jsem řešil jeden velikej a dost palčivej problém: HODNĚ OBTÍŽNĚ SE NA NĚJ SHÁNĚJÍ ORIGINÁLNÍ HRY !!!

Jinak PS2 proti němu mi přijde jako dětský chrastítko. PS má ale největší a nejširší vývoj her, takže je co hrát a bude ještě dlouho
    Vždyť je jich všude plná prdel
    www.gamehouse.cz
    www.gamestation.cz
    www.surtep.cz
    atd
    Spíš sehnat něco na gamecube je menší zázrak.

ros : no nevím, ale zaměřovat něco u fps her na konzolích je někdy pěkný horor

Věk
    47
    Vliv
    271

Standardní

ros : no nevím, ale zaměřovat něco u fps her na konzolích je někdy pěkný horor
    A kdo tu mluvi o FPS na konzoli ..
    Jo ale treba takovy timespitters 2/3 např. to je fakt, ale hrat se to da prekvapive dobre i na tom gamepadu.. clovek to nesmi srovnavat s PC, kde se s gamepadem pocita tak na 10%, na konzoli se to vzdycky slusne vodladi a navic ten gamepad u pS2 kdyz srovnam s mym logitechem za 1600,- voci tak je stejne o tridu lepsi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání