Citace Původně odeslal ace
sllepless: diky za nazor, vitam to, takisto mi vadilo prehravanie filmov z pc (v mojom pripade z notebooku, pretoze desktop mam v druhej izbe a 10 m kabla teda tahat nebudem a tie blbosti na bezdrotovy prenos video/audio sa mi nepacia) a kym sa nastartoval windows, zapojenie kabla atd. dost to zabijalo cas, po podrobnom patrani som zobral prehravac cyberhome (co pisem vyssie), s ktorym som velmi spokojny (si celkom myslim, ze splna moje poziadavky uplne naplno a mal velmi dobru cenu)

takze momentalne chcem ps2/xbox hlavne na hry a to pohodlne hranie, kde nemusim robit rozne udrzbove ukony ako na pc (uz ma to unavuje), emulatory ma momentalne az tak netrapia ale nie su na skodu, linky si podrobne pozriem a zvazim dalsi postup, diky
inak ps2 vie tiez prehravat divx/xvid (aj s cz/sl tit), mp3 atd. ale fakt je ze neviem ako to vyzera v realite - a na to mam uz stolovy prehravac aj ked nebude to na skodu
a este je jedna vec, zeby som rad vyuzil volant co mam na pc (na usb), ktory by mohol na ps2 ist, aj ked asi bez ff ale ten volant je super aj tak
trochu som patral po obchodoch s xbox/ps2 a zatial to vyzera, ze ps2 je viac rozsirena a ma aj viac servisnych stredisk...
==
ak mas chvilu cas tak mi napis aky mas mod chip, lebo ja som zatial nasiel v sk iba jeden a to Modchip Aladdin ADVANCE
a kludne napis co dalsie ti xbox prinasa, rad si precitam vsetky informacie co mi pomozu spravne sa rozhodnut (napr ci je xbox tichy apod).
popripade okrem tej jednej hry ak mas dalsie oblubene tak uvitam aj take info
pre ps2 ma zatial uchvatila gran turismo 4 a este nejaka mlatacka (tekken alebo nieco podobne), ked porovnam kolko som dal za taku gf6800gt do pc a kolko asi dam za konzolu + nutne prislusenstvo (mem card, dalsi ovladac a mod chip) tak sa mi to nezdaju vyhodene prachy
na ps3/xbox360 je asi blbost cakat, radsej beriem osvedcenu platformu, kde uz je ponuka hier a vychytane muchy prvych revizii
trochu OT, ale už vyšel nějaký schopný emulátor PS2 nebo XBOX?

Jinak PS3 nebo XBOX2 tu budou za dloooooho...to bych zase neřešil, ale jak říkám...mne xbox dostal tím, že na něm udělali DOOM 3. Dost mi to vyrazilo dech, že na tom je doom 3 v poho hratelnej a ve výborné grafice. Hradwarově je XBOX lepší. O tom žádná. ALe když kouknu co na něj vyšlo, tak je to o ničem. Super kombinace je nějaké slušné PC + PS2. Na druhou stranu jestli máš 6800 GT, tak trochu nechápu, proč chodit do PS2? kvůli jedný nebo dvěma hrám?