Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Ztrata dat po siti Wifi>kabel

Standardní Ztrata dat po siti Wifi>kabel

Mame v baraku malou sit, kamos je na router pripojen norm. 100Mbit kabelem a ja 11Mbit Wi-fi sitovkou. Kdyz mi neco posila, dejme tomu videosoubor, tak se castokrat stane, ze u me nejde prehrat, dosel jsem k zaveru, ze chyba bude na strane mikrovlnky. Da se tomu nejak predejit.
    Mozna lama dotaz, ale co
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Standardní Re: Ztrata dat po siti Wifi>kabel

Citace Původně odeslal Špeta Marek
    Mame v baraku malou sit, kamos je na router pripojen norm. 100Mbit kabelem a ja 11Mbit Wi-fi sitovkou. Kdyz mi neco posila, dejme tomu videosoubor, tak se castokrat stane, ze u me nejde prehrat, dosel jsem k zaveru, ze chyba bude na strane mikrovlnky. Da se tomu nejak predejit.
    Mozna lama dotaz, ale co
    Jako že si ho k sobě nakopiruješ a pak nejde spustit nebo si ho pouštíš po síti a nejde?
    The truth is out there!

Citace Původně odeslal Dejv
    Mozna lama dotaz, ale co
    Jako že si ho k sobě nakopiruješ a pak nejde spustit nebo si ho pouštíš po síti a nejde?
    Jako ze to k sobe nakopiruju a nejde to spustit, videa vetsinou opravim v nejakem editoru, ale i tak
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Citace Původně odeslal Dejv
    Mozna lama dotaz, ale co
    Jako ze to k sobe nakopiruju a nejde to spustit, videa vetsinou opravim v nejakem editoru, ale i tak

hmm tak to je divne když ti zo zkopiruje bez problemu tak to musí jet!!
    máš to vyzkoušené i u více videi? zkus kopirovat přes ftp.
    The truth is out there!

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

To se nekdy stava, me se tohle deje i na LAN, pokud se prenasi, velky objdem dat (ftp), nevim tak uplne proc, ale nesedi pak CRC. Spis zkus pouzit bittorent, tak se kontroluji i maly bloky dat a kdyz sem to testil, tak zadny chyby nejsou.

EDIT: Deje se mi to vyhradne pre prenostu ftp widle vs widle, pokud je srv na Linuxu, je to vpohode => IMO je nakej problem ve widlich.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání