Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Nechce vypalovat najednou ani jedna mechanika

Standardní Nechce vypalovat najednou ani jedna mechanika

Tak lidi proadte mam DVD romku a normalni CD vypalku obe ctou vsecly Cdecka ale najednou prestaly vypalovat nero mi napriklad vypall na CD naky data ale na CD nic nebylo pri tom tam neco zabiralo misto..... Nechapu to prece nemuzou bejt rozbyty kdyz ctou normalni CD a DVD cte DVD stalo se to z jedne chvile na druhou....... ze to prestalo vypalovat a jeste ktomu oboje ja fakt nevim cim to je poradte my ..... ?
    Opravdu to nechapu mam snad pocit ze se to stalo po nahrani nera reinstaloval jsem windy a dela to to same .....

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ufff ta gramatika...

a take ti doporucuji zmenit nazev threadu, nebo ti to zamknu...

a jinak co. proste ti slabne laser. to se stava.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Jak slabne laser ...... DVD romka je stara 4 dny .. Nechapu to jak to myslis ? ..

Vliv
    357

Standardní

pockej pockej. od kdy dvd rom vypaluje? ja mel za to, ze mas dvdrom a cdvypalku. takze mohl bys to trosku lepe upresnit?

a jinak se to muze tykat nekvalitnich medii.

Standardní

2: Misha asi tak. Jestli je ta CD vypalovacka Teac 552E tak je to spatna mechanika uz jsem ji reklamoval 2x.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Je to LG dvd RW je stara fakt chvilku ale je divne ze by v tu samou chvilku zacala delat to same i moje normalni lite on CD RW ... ? ne nevim jestli to mam reklamovat ....

Vliv
    357

Standardní

v tom pripade bych ji zkusil v jinem kompu. me se sveho casu stavalo ( nevim proc ), ze se mi nevysouvala suplik > reklamace. nova mechanika a he? dela to znovu. byla to nejaka softwarova chyba. muze byt i u tebe...

Standardní

Zkus jednu mechaniku odpojit a odzkouset individualne. BTW zkus ASPI drivery. Nebo je zkus dat na jiny jiny kanal. Pripadne reinstalovat ovladace radice
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání