Mozno idem s krizikom po funuse, ale nesledujem to tu kazdy den

Ad karta. Osobne pouzivam 512MB Lexar Professional 80X, s rychlostou som spokojny, aj ked narozdiel od MadCap o priebeznom zapisovani 3fps RAW sa mi nesniva. D70 stiha zapisovat priebezne 6MPix NORMAL JPEG. Sandisk Ultra II ti urcite fotak brzdit nebude. Pokial viem, UltraII a Lexar Professional su na tom s rychlostou zapisu v d70 takmer rovnako. Kartu mam dost malu, ale mam"fotobanku" Apacer Share Steno 211 s 40GB HDD. Planujem prikupit 1GB Lexar Professional.

Ad taska. Mam LowePro Nova 2, je to na telo, dva objektivy a prislusenstvo. Asi to je vec vkusu, ale chcel som brasnu a nie batoh. Je velmi pohodlna a velmi dobre sa s nou manipuluje aj za chodze.

Ad dialkove ovladanie. Kupil som si ho, pretoze robim dost vela fotiek, kde ho vyuzijem. Ak robite tych fotiek 100 za noc, tak je to rozhodne opodstatnene. Ak mas univerzalne DO, mozem ti to svoje pozicat a len si prenesies ten signal. Dosah ma 5-10m podla podmienok.

Ad baterie. Idem si pre seba kupit jednu EN-EL3 cez vikend, tu v Japonsku stoji asi 7000 jenov. Ak chces, mozem kludne kupit jednu aj tebe, na SVK budem v juli-auguste.