Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: MSI KT3 Ultra + Palomino = nejde na 133FSB

Standardní MSI KT3 Ultra + Palomino = nejde na 133FSB

Zdravim,
    mam nasledovn HW: Na doske MSI KT3 Ultra (MS-6380E rev1) mam procesor 1800+ s jadrom Palomino a 512MB ram.
    Problem spociva v tom ze to ide stabilne len na 100MHz FSB ked dam 133 tak sa to restartuje bud pri nabiehani Windows alebo kratko po starte.

Skusal som upgrade BIOS na 5.7 nasledovne znizovanie casocania pameti a zvysovania voltazi (nie vsak prilis) ale niejak sa to neprejavilo na "vydrzi". Premiestnenie pamete (mam 1 modul) potom test na 133mhz pamete v memtest+ prebehol OK
    Na procesor som akurat zapol Halt command ale nemalo to nijaky vplyv na stabilitu len na teplotu (vyrazny). Chladic som precistil dal na novo pastu...

Zatial som bezradny. viete mi daco poradit co este skusit ? Moze to byt zdrojom ?

S pozdravom Sleyo

Standardní

no vzhledem ke kvalitam znacky msi (no flame) se te musim zeptat, zda se ti nenafukujou ellyty na desce nebo z nich dokonce neco nevytejka.

Standardní

tak dnes rano som na to uz prisiel - prote memtest+ to sice otestoval ako OK ale asi je daco s pameteou - dal som tam miesto 512tky 266 CL2 z mojho PC 256MB a DR400 cl 2.5 (ktore prevedzkujem dual na 220 CL2) a slo to aj na command 1 a ultra tajming samozrejme na 133 fsb - potom som este zufalo skusil dat 2.8V na tu 512tku a najslabsi tajming co sa dal ale na 133 to proste padalo - ale siel som do work tak vecer este skusim tu 512 v mojom stroji (Epox 8RDA3) ze kolko mhz da (PCI lock) resp. ci to je nekompatibilita prave s tou MSI doskou.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání