Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Jak nainstalovat Audio HQ na Audigy ?

Member Avatar uživatele Unz
    Věk
    38
    Vliv
    277

Standardní Jak nainstalovat Audio HQ na Audigy ?

Čau mám takový problémek, mám teď v komplu Audigy. Dřív jsem používal KX drivery ale jelikož jejich vývoj se jaksi zastavil na mrtvém bodě a například CS:S + TS nejede spolu rozhodl jsem se nainstalovat origoš Creative drivery. Bohužel originální CD nemám, podařilo se mi stáhnout pouze drivery a nějaký updaty ale zaboha nemůžu nikde nalézt Audio HQ. Když jsem si stáhl Audigy&SB Live! CD driver (377MB) tak mi to řve že nemohl nalézt SB Live! kartu Docela mě to štve protože v Audio HQ se dá zapnout Bass Redirection a další prkotiny. Nevíte někdo jak na to? Nebo neznáte někdo drivery+software jiný než KX ? Díky za rady

Standardní

Zkus se podivat do tech driveru co jsi stahl. Mela by tam byt slozka Drivers a vni soubor CTZAPXX.exe. Ten spustis aktualizujes si drivery a nainstalujes. Audio HQ zvlast
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

AudioHQ stačí i ten z Live! (já to tak provozuju)...vezmeš origoš instalaci Live! a vybereš z ní adresář AudioHQ, kde je setup.exe pro AHQ...ten spustíš a mělo by se to normálně nainstalovat. Pak už stačí nainstalovat ten update.
    Jinak ale AHQ ti nestačí pro nastavování...to co potřebuješ je taky Surround Mixer
    Jinak ale drivery pro Audigy obsahují soubor CtPanel.exe (najdeš ho v adresáři Prg Files\Creative\...\wdm\common\i386 myslím). Ten když spustíš, objeví se panel, ve kterém můžeš nastavit vše co v AHQ/Surround Mixeru.
    Doporučuju NGO Creative Modded Driver (drivery pro Audigy postavené na Audigy2ZS driverech).
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní Re: Jak nainstalovat Audio HQ na Audigy ?

Jenom odbočka >>>
    Citace Původně odeslal Unz
    CS:S + TS nejede spolu
    Včem je problém? .... já používám KX a TS, ale CS nehraju, o co tam jde?
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Věk
    38
    Vliv
    277

Standardní Re: Jak nainstalovat Audio HQ na Audigy ?

Citace Původně odeslal Arteee
    Jenom odbočka >>>
    Citace Původně odeslal Unz
    CS:S + TS nejede spolu
    Včem je problém? .... já používám KX a TS, ale CS nehraju, o co tam jde?
    Protože v TS je slyšet tak každé 5. slovo.. zatímco oni mě slyší výborně. Původně jsem myslel že je to linkou ale teď mám 8MBit .. a dělá to furt

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

aha ... a to vis, ze to je KXkama? ... je fakt, ze s lagama se taky dosti trapim a to i po LAN.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Věk
    38
    Vliv
    277

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    aha ... a to vis, ze to je KXkama? ... je fakt, ze s lagama se taky dosti trapim a to i po LAN.
    JJ když jsem nainstalil origoš Creative.. tak to jelo bez problémů. Navíc kombinace Vietcong + TS jede bez problémů

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání