Nie. To su dva odlisne, ale uplne legitimne pristupy. Mozes mat jadro s velkym IPC ale mensim taktom alebo jadro s malym IPC ale velkym taktom, ktore v konecnom dosledku ponukaju priblizne rovnaky vykon. Tebe ako enduserovi to moze byt uplne jedno (pokial to nema absurdne napajacie naroky, da sa to rozumne uchladit, atd...).Původně odeslal Weber
Sorry, ale oni zrejme ocakavaju fotorealisticku kvalitu a pritom nemaju ani najmensiu sajnu, co vsetko to obnasa. To sa potom lahko "kritizuje". Tam je kopa tak neuveritelne tazko riesitelnych problemov, ze kazdy kto do toho aspon trochu vidi, musi byt spokojny s tym, kam sa desktop 3D sektor za tych par rokov dostal...Když ukážu někomu kdo nedělá do počítačů hru Unreal (na P233MMX a Voodoo3 16MB Ram - 26 fps) a u kámoše Far Cry, HL2 na 6800Gt a P4 3G tak mi řekne že tam rozdíl je ale že to vůbec neodpovídá výkonu "nového" PC, že by čekal lepší kvalitu. Viz nový benchtesty z japonska kde dělá současná špička asi 3 fps, no to je optimalizace jako blázen.
"Paskvil", hej? Ked pochopis, ake tazke moze byt "rozchodit" niekolko tisicok riadkov zdrojoveho kodu, tak potom mozno aj pochopis, ze dat dokopy niekolko milionov je poriadne velke susto... (kto v zivote trochu dlhsie neprogramoval toto asi nikdy nebude vediet docenit)Já jsem zažil ještě Commodore C64 a na tom je krásně vidět, jak se zlepšovalo grafické podání her v průběhu let od uvedení až po "současnost". A to rozlišení a barevnost grafiky byla samozřejmě stejná a co programátoři z toho dokázali vyždímat. Ale teď je jiná doba a na nějakou optimalizaci se už nehraje, proč taky, když bude zase nová gr. karta a procesor, který ten programátorskej paskvil rozběhaji.

VIP
Odpověď s citací