Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Jak nejlépe lepit odhlučňovací materiál?

Standardní Jak nejlépe lepit odhlučňovací materiál?

Chci se zeptat, jak nejlépe lepit materiál co casu? Dole to je jednodách, ale čím to přilepit postraně? Popřípadě jsem přemýšlel, že pokryju i banky, kde jsou HDD a CD-ROMy...jenomze když je tam přilepím, jak mám vyřešit šroubky, které drží tyto mechaniky? Předem dík za odpověď...

Standardní

prilepi oboustranou lepici paskou...

tam kde jsou sroubky bud udelat vyrazecem diry, nebo ho tam vubec nedavat...

BTW: zas takovou ucinnost to nema...
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

Standardní

jj...díky za ten link...prohlížel jsem celý forum ,ale nenasel jsem nic...ještě jsem nenašel ale, čím to mám lepit...něco tam říkaj o chemoprenem....jenomze se mi to zda divny...co bys radil ty? Je neco lepsiho? Dikas

Junior Member Avatar uživatele jendus
    Věk
    37
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal el_Barto
    Vzdyt ti to ted psal
    Punk is more then music...

Standardní

Citace Původně odeslal jendus
    Citace Původně odeslal el_Barto
    Vzdyt ti to ted psal
    No vidíš to....to je tak, když se spěchá s odpovědí......a bude to tou páskou držet Moc tomu nevěřím

Standardní

No tak to nakonec dopadlo tak, že jsem to nelepil vůbec Dal jsem tam standard koberec asi 5 mm tlustej a byl tak tvrdej, že tam drží sám.....ale teda stříhání bylo hodně hustý.....vřele doporučuju..vypadá to cool
    MB Soltek SL-75FRN2-L | AMD AthlonXP Barton 2500+@3200+(2200MHz, 200 MHz/1,7 V) | RAM 512MB DDR400 | MicroStar GeForce 4Ti 128MB 249,8MHz/513MHz | HDD Seagate Barracuda 7200 ot. 120 GB | CDWR/DVD Sony | CD-ROM Teac | Genius SW5.1 Home Theatre

Standardní

Citace Původně odeslal T-y-g-r-i-k
    No tak to nakonec dopadlo tak, že jsem to nelepil vůbec Dal jsem tam standard koberec asi 5 mm tlustej a byl tak tvrdej, že tam drží sám.....ale teda stříhání bylo hodně hustý.....vřele doporučuju..vypadá to cool
    lo, vis proc se ti tam lepi, aby to splynulo s tou bocnici.. proto taky "gumovy" chemopren... takze ted ti to imho dela jeste vice hluku.

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    lo, vis proc se ti tam lepi, aby to splynulo s tou bocnici.. proto taky "gumovy" chemopren... takze ted ti to imho dela jeste vice hluku.
    No nechci nic říkat, ale ten koberec se ani nehne...dole drží na pevno a na boku taky a ještě k tomu 2x80 mm fany
    MB Soltek SL-75FRN2-L | AMD AthlonXP Barton 2500+@3200+(2200MHz, 200 MHz/1,7 V) | RAM 512MB DDR400 | MicroStar GeForce 4Ti 128MB 249,8MHz/513MHz | HDD Seagate Barracuda 7200 ot. 120 GB | CDWR/DVD Sony | CD-ROM Teac | Genius SW5.1 Home Theatre

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    No nechci nic říkat, ale ten koberec se ani nehne...dole drží na pevno a na boku taky a ještě k tomu 2x80 mm fany
    vis co je to rezonanace? Podle me je velka pravdepodobnost ze ti ten spodek rezonuje s plechem bocnice.. ale jak chces no. rozhodne je to dost na .. mit koberec jen tak volne v case

Standardní

Ja jsem do case cpal molitan co se dava pod zakladni desky a lepil chemoprenem. Bral jsem to spis jako vzhledovou upravu a jestli chces tak se koukni na odkaz v mem podpisu jak to vypada.
    Athlon64 3000+ Winchester @2,6GHz 1.55v, DFI LANPARTY NF4 Ultra D, Sapphire Radeon X1950GT @PRO 620/720mhz, 2X Kingmax 512Mb/DDR433 CL 2,5,Hitachi Deskstar T7K250 250Gb 7200ot 8Mb/cache SATA II, HDD Samsung SpinPoint 80Gb 7200ot 8Mb/cache ATA133, DVD +-R/RW HP dvd640i LightScribe rom16x +16x -8x rw4x, Creative Sound Blaster Audigy @Audigy 2 ZS + Creative Inspire P5800, 19" CRT Belinea 106060, Logitech MX518, MP3 Creative Zen Nano 512MB, PC is Watercooled
    NIKDY NIC NEKUPUJTE u spol. DAMELLO (spol, holding, ...)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání