Ahoj,
dostal jsem zadanou semestralku v ccku, a bohuzel vzhledem k tomu ze ccko neni muj salek caje (ja radsi kavicku - javu) tak vubec netusim jak na to - poradi mi nekdo?
Zadani:
Kód:
Aplikace, která spustí n vláken, z nichž některé budou pokladní, jiné pekařky a jiné zákazníci. Zákazníci náhodně nakupují od pekařek zboží a náhodně chodí platit. V daném okamžiku může jak pekařka tak i pokladní obsluhovat vždy pouze jednoho zákazníka. Pekařky náhodně generují nové pečivo, zakazníci si generují nové peníze. Pokladní negenerují nic, pouze příjímají platby. Počet vláken se během běhu aplikace může měnit, tj. v okamžiku kdy pekařka vygeneruje 1000 zboží se sama ukončí, hlavní proces může dodatečně náhodně spustit vlákno libovolného typu. Aplikace končí po provedení určitého počtu nákupů či na interaktivní žádost uživatele. Následně by se měla vypsat statistika, kolik zboží bylo vygenerováno a kolik ho bylo nakoupeno.
Nechci cele reseni, stacilo by mi jen nejake nakopnuti, abych vedel jakym smerem se mam ubirat.. diky moc
Sendik