Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem s monitorem 17" Hyundai B790+

Standardní Problem s monitorem 17" Hyundai B790+

Vlastnim Hyundai 17" B790+ a mam problem. Urval se mi "pin" u VGA kabelu a tak bych ten kabel potreboval vymenit. Po otevreni monitoru se da v pohode vyndat ale nedari se mi sehnat zadnou firmu kde by se nahradni kabel dal sehnat (monitor uz je po zaruce). Muze mi nekdo MAILEM poradit? Prosim

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ne, mailem ti nikdo poradit nemuze. tady nejsi na mailovem foru!

a jinak je snad uplne nejjednodussi koupit novy VGA kabel a na jedne strane ho seriznout a pripajet/pridelat ( pokud si nekoupis d-sub konektor a neudelas si tam konektor ).

EDIT: a vse ostatni potrebne najdes tady http://4um.ocguru.cz/viewforum.php?f=45
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní No, to prave moc nejde...

Prave to nejde. Ten kabel je prilis slozitej na to abych ho pajel. Ma v sobe haldu malejch dratku + (asi) stineni a to neni zadna sranda. Zkuste nekdo prosim navrhnout jeste neco Diky.

Jedna se o VGA kabel k monitoru 17" Hyundai B790+

Member
    Vliv
    251

Standardní

Tak zajdi nekam do niakeho obchodu zaoberajuceho sa elektrotechnikou odpory , kndenzatory , IO atd.
    tam budu mat urcite potrebne veci . A s tym kablom ked ho odrezes a pripajis nejaky iny no to mi proste neslo neviem ci som tam nieco porusl v tom kabli alebo co ale bolo tam toho v nutry docela dost a aj ked som to prepajel to vôbec neslo divne farby obraz nejaky blikajuci hmmm som kupil v GM Electronics novy kabel a hotovo
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání