Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Informativne: ticha grafarna pod linux

Standardní Informativne: ticha grafarna pod linux

Caf,
    informativne bych potreboval vedet, jaka grafarna z posledni doby pojede vyborne(bezproblemovy provoz vsude) pod linuxem. A musi to byt tiche(tzn nejlepe jen pasiv). Vykon neni az tak stezejni, ale hodi se...Asi tak to nejnarocnejsi co potrebuju zatim hrat je bf1942 a CoD na LP

Diky za tipy...

Standardní

Radeon 9250 (jedina co dnes sezenes novou), nebo pak starsi Radeony 8500-9200 (ale u nekterych nutno sundat vetrak).

Pokud sezeres problemovost fglrx nebo nvidiackych binarnich ovladacu, tak vpodstate cokoliv novejsiho (FX5200, R9550/9600).
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    Pokud sezeres problemovost fglrx nebo nvidiackych binarnich ovladacu, tak vpodstate cokoliv novejsiho (FX5200, R9550/9600).
    ja bych rek cokoli od nVidie ... s jejich driverama sem problem nikdy nemel ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Já teď mám Matrox G400 SH 32 MB a spokojenost

BTW: má to pasív...
    Mac Mini

Standardní

ati jeste nema tak vykonne ovladace pro linux jako nvidia, mel jsem radeon 8500, 9200 (s pasivem), ted mam nvidia FX5200(pasiv) a vykonove je v linuxu lepsi nez radeon8500.
    Slackware...because it works

Standardní

Skusal som Radeon 9600 Pro od Sapphire. Tichy vetracik, studena karta ( spotreba r9600 Pro 21W, r8500 45W), dostatocny vykon. ostry obraz (oproti mojej starej ManLi 8500 o dost lepsi)

Standardní

Citace Původně odeslal fish
    Skusal som Radeon 9600 Pro od Sapphire. Tichy vetracik, studena karta ( spotreba r9600 Pro 21W, r8500 45W), dostatocny vykon. ostry obraz (oproti mojej starej ManLi 8500 o dost lepsi)
    Tichy vetracek pul roku, pak problem. Ne, vazne zde nebudeme rozebirat modding vetracku, ono pasivy maji neco do sebe a byl to pozadavek v prvnim postu.

To, ze nekdo nema problemy s ovladacema, neznamena, ze problemy nemel nekdo jiny. Dost casto jsem se setkal s problemem kompatibility, kdyz vyjde nove jadro, je to problem (stejne jako u ATI). Dokud nebudou DRM moduly primo v jadre, tak se problemu nezbavime. Co jsem slysel ruzne hlasy, tak mozna jaderna cast nvidiackych ovladacu by mohla byt casem ve vanille.

Proste mne se binarni ovladace nelibi uz z principu, nikdo nevi, co se muze za pul roku podelat (treba zbrusu nove nekompatibilni X.Org).
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

OK, diky vsem za odpovedi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání