Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Prosímtě, když budeš mít starý auto, do kterýho pořád teče, tak ho taky budeš používat dál a budeš pořád záplatovat díry / jezdit když nebude pršet, nebo si pořídíš nějaký, který si poradí i s vrtochy počasí?

Stejný je to i s IE. Je to prostě děravej ementál... A Windows firewall je pro smích. Bohužel musím přiznat, že i já jsem nucen IE občas použít, a to při přístupu do banky. ***Á KB totiž svojí aplikaci mojebanka pod ničím jiným dosud nezprovoznila. Každopádně bych ale začal instalací lepšího FW, třeba toho Outpostu. A IE používat jen v NEJNUTNĚJŠÍCH připadech. A udělat POŘÁDNEJ scan PC... A tím myslím pořádnej, ne nějaký AVG verze pravěk...
Přirovnávat starý auto k IE posední modifikace mi připadne trochu OUT. Žádný browser není tak podporovaný a aktualizace jsou neustále k dispozici, což se o Mozzile tedy říci nedá. ve většině firem co znám, se používá IE. Nicméně OK. Scan jsem dělal jak AVG 7.0 včetně DOS, tak Avast 4 vč. DOS a také ad-aware 6.0. Antiviry nenašly nic, adware jako obvykle s žádným efektem. Pokud máš nápad ještě na alternativní scan, tak napiš prosím jaký.

Pokusím se o zabezpečení Vašimi radami, udělám tam KERIO Personal a poslední Mozzilu, popř. Firefox + max. updates + JAVA plugins. IE odinstaluji. Dle mého je to ale o tom, že nikdo tu neví, čím to je a tak se hledají berličky.