no vidis kdyby tohle kazdy vedel verejne vubec se tu NIKDO, NIKDY nemusi hadat ze to bylo nespravedlive a ze si na nem nekdo zasedl. Nemyslis? Mozna by to chtelo trochu rozepsat v zpravach od Adminu. Pokud to tam je tak fakt sorry, nejsem knihovna abych si vse pamatoval.Původně odeslal PiT
Původně odeslal mISHA
hehe ty jsi ale vztahovacnej
Musim te zklamat o tobe jsem nemmluvil. Ty tady delas moc a moc prace, ikdyz imho beres vsechny vyhlasky az moc vazne. Ale no prosim.
Ted poruseni pravidel v bazaru: ano porusil jsem je tim ze jsem nedavno inzeroval boty na motorku. Tohle forum ma dost lidi co se zajima o auto/moto, tak jsem myslel ze by nekdo byl naopak rad. Bohuzel muj inzerat byl smazan, tedy podal jsem ho na PCT a behem !1 dne! byli boty pryc! Tedy jenom skoda, ze jsem nemohl pomoci nekomu na OC :/
Dalsi poruseni jsem udelal asi vcera, kdyz jsem podal inzerat na prodani CD menice (treba do auta), no nevim ale tohle je elektronika a kdyz se tu prodavaji mobily, fotaky, tedy veci ktere take primo nesouviseji s PC, tak proc ne toto? V pravidlech je sice psano ze se tu mohou prodavat pouze veci, ktere tady maji svoji sekci (hodne volne receno). A co takovy mobil? Proc ten se toleruje? Je to ostatni HW? Me se zda ze je to stejne na hrane jeko muj CD-menic.
s tim zametenim jsem to pravdu kapku prehnal, protoze po precteni tohoto thredu ma clovek pocit, ze ... ale prece jenom kdyz by sem nekdo prisel a nevedel jak to tu chodi, tak si takovy nazor muze celkem v pohode udelat.
Ad zlepseni, neboli moderovani sekci:
Vzal bych prikad z PCT, kde jsem se byl nedavno podivat. Sekce Optická, přenosná a jiná zařízení http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=12 je podle me uplne genialne moderovana! 1) naprosto vycerpavajici FAQ 2) seznam vyresenych/nevyresenych temat 2) moderator prejmenovava kazdy thread na srozumitelnou podobu atd atd... Vim je to KUPA prace! Mozna je to v nejakem smeru az prehnane, ale takto imho vypada vyborne moderovani.