Citace Původně odeslal PiT
Citace Původně odeslal Dominator
Citace Původně odeslal mISHA
ne neni to potreba. jak uz jsem na zacatku psal. sam jsem pro to, abys o rank prisel. nemusime to dale rozpitvavat ani pres sz. jen sem te chtel trosku potrapit na toto tema. koneckoncu archiv nikdy nelze
ano to je nejlepsi nez aby se jmenovalo, sup sup radsi mu dame rank pryc hlavne kdyz bude drzet hubu
Sorry, ale toto mi neda.

Vies prd a kricis. Myslis, ze nejaky moderator vykona nieco nejakemu userovi, tak je to preto, lebo ON sa tak rozhodol a bodka Moderator podava navrh v pripade porusenia pravidiel do Moderatorskej sekcie, kde sa to preberie s inymi moderatormi a adminmi a po dohode sa vykona postih. Exp dostal postih na mesiac a 6eho sa ozval jednemu z moderatorov, ze jeho trest vyprsal, takze mu bude rank odobrany (to, ze to trvalo 4 dni, je len kvoli tomu, ze su admini momentalne vytazeni).
no vidis kdyby tohle kazdy vedel verejne vubec se tu NIKDO, NIKDY nemusi hadat ze to bylo nespravedlive a ze si na nem nekdo zasedl. Nemyslis? Mozna by to chtelo trochu rozepsat v zpravach od Adminu. Pokud to tam je tak fakt sorry, nejsem knihovna abych si vse pamatoval.

Citace Původně odeslal mISHA
2Dominator: a predpokladam, ze zrovna mluvis o me. ze? chces jmenovat? dobre. tak zacneme tebou.

nekolikere poruseni pravidel bazaru. neschopnost precist si pravidla ( ooo kde ze sme ty pravidla hledali? v nadpisu sekce? ). opakovane jsi na ty pravidla byl upozornen. to je presne na rank. nemyslis?

pokud nekdo bude chtit, klidne sem dam vypis tech poruseni a posleze i nasi rozpravu skrz sz. aby si kazdy udelal sam obrazek.

tak a ted mi mily Dominatore rekni, co si myslel tim, aby se to rychle zametlo a drzely se usta?

a klidne sem hod priklady toho, jak se moderatori nestaraji o sve sekce. to je myslim prinosna vec. chceme preci zlepseni, ne?

2Semik: nejen Likediho prezdivku mrvis...

no a kdyz uz si v takove razi, tak mi napis, kdo by tedy byl misto me lepsi. a nesetri samochvalou
hehe ty jsi ale vztahovacnej Musim te zklamat o tobe jsem nemmluvil. Ty tady delas moc a moc prace, ikdyz imho beres vsechny vyhlasky az moc vazne. Ale no prosim.
Ted poruseni pravidel v bazaru: ano porusil jsem je tim ze jsem nedavno inzeroval boty na motorku. Tohle forum ma dost lidi co se zajima o auto/moto, tak jsem myslel ze by nekdo byl naopak rad. Bohuzel muj inzerat byl smazan, tedy podal jsem ho na PCT a behem !1 dne! byli boty pryc! Tedy jenom skoda, ze jsem nemohl pomoci nekomu na OC :/
Dalsi poruseni jsem udelal asi vcera, kdyz jsem podal inzerat na prodani CD menice (treba do auta), no nevim ale tohle je elektronika a kdyz se tu prodavaji mobily, fotaky, tedy veci ktere take primo nesouviseji s PC, tak proc ne toto? V pravidlech je sice psano ze se tu mohou prodavat pouze veci, ktere tady maji svoji sekci (hodne volne receno). A co takovy mobil? Proc ten se toleruje? Je to ostatni HW? Me se zda ze je to stejne na hrane jeko muj CD-menic.

s tim zametenim jsem to pravdu kapku prehnal, protoze po precteni tohoto thredu ma clovek pocit, ze ... ale prece jenom kdyz by sem nekdo prisel a nevedel jak to tu chodi, tak si takovy nazor muze celkem v pohode udelat.

Ad zlepseni, neboli moderovani sekci:
Vzal bych prikad z PCT, kde jsem se byl nedavno podivat. Sekce Optická, přenosná a jiná zařízení http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=12 je podle me uplne genialne moderovana! 1) naprosto vycerpavajici FAQ 2) seznam vyresenych/nevyresenych temat 2) moderator prejmenovava kazdy thread na srozumitelnou podobu atd atd... Vim je to KUPA prace! Mozna je to v nejakem smeru az prehnane, ale takto imho vypada vyborne moderovani.